Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én tanácsot szeretnék kérni hogy lehet átvészelni egy kapcsolat szétbomlását? Főleg úgy hogy amikor kimondod hogy vége utána derül csak ki hogy 2 éves kapcsolatot tart fenn csak nekem elfelejtett szólni történ valakivel hasonló? Hogy dolgozta fel?
Természetes hogy hiányzik,mert egyik napról a másikra nem lehet ilyen dolgokon tultennie magát az embernek.Az érzelmek nem úgy működnek,hogy kimondom kész vége......Szépen lassan az idő mulásával majd megoldódik.Mert közhely a közmondás,de igaz:az idő majd mindent megold.Nekem is azt mondta ez élettársam,:kész vége....Az első időkben elsem tudtam képzelni nélüle semmit se.Aztán ahogy telik azóta az idő,jobb....
A gyerekeknek még nehezebb lesz,De ha majd rendesen törődik velük,tartja velük a kapcsolatot,ők is belerázódnak az új helyzetbe...
Neked azt javasolnám,hogy a gyerekeid jeletsék (egyenlőre)a jövőt.Aztán majd érezni fogod mikor állsz készen egy új kapcsolatra.
Szervezz a gyerekekkel minnél több programot,kiránduljatok,vagy csak úgy legyetek együtt,csak minnél tartalmasabb legyen az idő eltöltése,és akkor te sen érzed annyira egyedül magadat.
Fel a fejjel,kitartás!
Az én mottom mostanában ez:Minden tetőről látni a napot...
Ha elvagyok keseredve két dologra szoktam gondolni.
1:a gyerekeim
2 ez az idézet.
nehéz lesz, de túl leszel rajta. Nyugidtan add ki a dühöd, sírj, csapkodj meg minden, csak ne a gyerekek elött, hanem mikor tudsz egyedül lenni vagy elmész sétálni. Először az átverés miatt úgyis dühös leszel, add ki magadból ne folytsd el , ne nyeld le.
Aztán majd kicsit nyugisabb leszel, de szomorúbb.
A végére rájössz egy k. öcsög szemét aki jól átvert és meg sem érdemel téged és majd ő is megkapja a magáét.
ne maradj otthon semmikép, menj gyerekekkel, ők könnyebben fogják feledtetni veled és sok örömöt fognak adni a szomorúságodban.
Adj magadnak időt indezek feldolgozására, ne legyél türelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!