Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én tanácsot szeretnék kérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én tanácsot szeretnék kérni hogy lehet átvészelni egy kapcsolat szétbomlását? Főleg úgy hogy amikor kimondod hogy vége utána derül csak ki hogy 2 éves kapcsolatot tart fenn csak nekem elfelejtett szólni történ valakivel hasonló? Hogy dolgozta fel?

Figyelt kérdés
Gyerekeimmel elköltöztem 5 és 2 évesek nekik hiányzik az apjuk és akármilyen furán hangzik nekem is de nehéz azon túltenni magam hogy a 2 évben mi volt hazugság és mi igaz pedig sok kompromisszumot kötöttem hogy működjön a dolog.
2009. júl. 19. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Természetes hogy hiányzik,mert egyik napról a másikra nem lehet ilyen dolgokon tultennie magát az embernek.Az érzelmek nem úgy működnek,hogy kimondom kész vége......Szépen lassan az idő mulásával majd megoldódik.Mert közhely a közmondás,de igaz:az idő majd mindent megold.Nekem is azt mondta ez élettársam,:kész vége....Az első időkben elsem tudtam képzelni nélüle semmit se.Aztán ahogy telik azóta az idő,jobb....

A gyerekeknek még nehezebb lesz,De ha majd rendesen törődik velük,tartja velük a kapcsolatot,ők is belerázódnak az új helyzetbe...

Neked azt javasolnám,hogy a gyerekeid jeletsék (egyenlőre)a jövőt.Aztán majd érezni fogod mikor állsz készen egy új kapcsolatra.

Szervezz a gyerekekkel minnél több programot,kiránduljatok,vagy csak úgy legyetek együtt,csak minnél tartalmasabb legyen az idő eltöltése,és akkor te sen érzed annyira egyedül magadat.

Fel a fejjel,kitartás!

Az én mottom mostanában ez:Minden tetőről látni a napot...

Ha elvagyok keseredve két dologra szoktam gondolni.

1:a gyerekeim

2 ez az idézet.

2009. júl. 19. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nehéz lesz, de túl leszel rajta. Nyugidtan add ki a dühöd, sírj, csapkodj meg minden, csak ne a gyerekek elött, hanem mikor tudsz egyedül lenni vagy elmész sétálni. Először az átverés miatt úgyis dühös leszel, add ki magadból ne folytsd el , ne nyeld le.

Aztán majd kicsit nyugisabb leszel, de szomorúbb.

A végére rájössz egy k. öcsög szemét aki jól átvert és meg sem érdemel téged és majd ő is megkapja a magáét.

ne maradj otthon semmikép, menj gyerekekkel, ők könnyebben fogják feledtetni veled és sok örömöt fognak adni a szomorúságodban.

Adj magadnak időt indezek feldolgozására, ne legyél türelmetlen.

2009. júl. 19. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Ha vannak barátaid, beszéld ki velük a problémáid.Nekem ez segített.
2009. júl. 19. 22:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az idő és a kiábrándulás segitett. Azaz minden nap egy kicsit másképp láttam visszamenőleg, és rájöttem, nem tudnám újra vele együtt csinálni, újra ugyanazok a dolgok nem működnének. Sokat segitett az is, hogy emberek között voltam. Első szakitás volt, igy nem tudtam, hogy kell reagálni, ma már tudnám, hogy egyszerűen csak várni kell, mert az ember agya önkéntelenül is önvédelemből egyszer csak feldolgozza, nem lehetünk ugyanis mindig lehangoltak emiatt. Nekem örökre sosem múlt el (12 éves kapcsolat), minden nap gondolok Rá, de tudom, soha nem lett volna belőle semmi. Nekem olyan, mint a gyász, végigkisér, mert elvesztettem, de idővel megtanultam új életet élni nélküle. Ne keseredj el, beszélgess, keress hobbikat, érezd jól magad, és remélhetőleg lesz majd egy másik valaki, aki mindenestül elfogad és szeret majd benneteket :)
2009. júl. 20. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!