Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 közötti lányok: számotokra mit jelent ha egy férfi féltékeny?
Nekem semmilyen formában nem vonzó.
Persze ha mesélek valamelyik fiú csoporttársamról a páromnak, hogy milyen kedves velem, és ő poénból megjegyzi, hogy "jó jó, de megölöm", az még elmegy, nevetünk egyet, és kész.
De a bizalmatlanság, faggatózás, ellenőrizgetés cseppet sem poén, ilyesmit nem tűrnék.
Attól függ,kire és miért féltékeny.
Ha pasikra,azt megértem és jól esik,mert szeret.
Ha pl. a családomra,barátaimra azt már nem fogadom el,mert egyértelműen csak bitorolni akar.
Nálam ez azt mutatja, hogy szeret és nem akar elveszíteni!
Persze, ha ezt már túlzásba viszi, az egyáltalán nem nyerő! :/
Ha nem viszi túlzásba a pasi,akkor még jól is esik a nőnek.De tényleg csak módjával. :D
Én jártam úgy az exemmel,hogy az öcsémre féltékeny volt,meg pasikra.Volt,hogy követett is.Na az ilyenektől mentsen az ég.
2. voltam.
Poén szintjén aranyos szerintem. És én nem bánom, ha minden momentumról tudni akar az életemben. Én is így vagyok vele. De mondjuk ne kezdjen el gyanakodni, hogy melyik fiúbarátommal fekszem le titokban, meg mindenben ennek a jeleit keresni.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!