Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutatja ki a férfi ha szerelmes? és hogyan vesszük észre ha féltékeny?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 12:03
1/13 A kérdező kommentje:
Mi: szerintetek szavakkal dobálódzik és rám rakja a telefont?
2011. szept. 9. 12:07
2/13 anonim válasza:
Hát ha rád dobja a telót akkor biztos nem ....
am meg ki tudja : D
3/13 anonim válasza:
én ha kezdek szerelmes lenni egy lányba, vagy már az vagyok akkor általában körülötte legyeskedek :D:D féltékenységemet még nem figyeltem meg, de baromira féltékeny típus vagyok :)
16\f
4/13 anonim válasza:
Hát ezt férfija válogatja, de kortól is függ. De többnyire úgy vettem észre, hogy a férfiak nem mondják, hanem kimutatják. Látszik a nézésén, a szavain, az odaadásán, ha sűrűn felhív csak úgy, ha pedig féltékeny, szinte bele remeg és sóvárgó szemekkel néz, de nem mondja ki. Ha féltékeny, néha dacos is tud lenni és szétszórt.
5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán mondja ki mit gondol! De ha igen akkor ordibál és nem hagy szóhoz jutni mintha csak neki lenne mondani valója és akkor nem hallgatja meg a másikat!
2011. szept. 9. 12:46
6/13 A kérdező kommentje:
16/f: és mitől szoktál általában féltékeny lenni?
2011. szept. 9. 12:49
7/13 A kérdező kommentje:
16/f te mennyi idős vagy?
2011. szept. 9. 13:30
8/13 anonim válasza:
A nőkkel csak veszekedni lehet:S Amúgy mindenki másképp mutatja ki. A féltékenységet elég egyszerűen mivel csak fiúra lehet féltékeny. Amikor féltkeny valaki akkor nem engedi, hogy vele találkozgass. Kivéve, ha nem drogos, alkoholista és ezért védene tégedXD
9/13 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
16/f te mennyi idős vagy?
De hát itt írja h 16éves/fiú.:D
10/13 anonim válasza:
xD
Érdemes volt reggel gyakori kérdéseket megnéznem . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!