Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rendezzem az önbizalom dolgot?
Figyelt kérdés
Mostanába elég sokszor kaptam "kosarat" és elszállt az önbizalmam.Szóval elég nehezen megy a csajozás mert nulla önbizalmam van,elkezdek parázni és az elötő kudarcok jutnak az eszembe.Ha tudnátok tanácsot adni,hogy ti hogyan győztétek le az elutasítástól való félelmet azt megköszönném..2012. nov. 19. 21:42
1/4 anonim válasza:
Félelmet? Adj kicsit magadra mind fizikailag mind mentálisan! Ahhoz hogy mások elfogadjanak először magadnak kell hogy megfelelj! Ha ez meglesz akkor nincs ok az aggodalomra!
2/4 anonim válasza:
Sehogy. Egyszerűen szard le h mások mit gondolnak rólad és add önmagad. Ne érdekeljen semmi, csak érezd jól magad.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem tudod legyőzni. Egyszerűen az a legrosszabb eset,ha valaha több volt, most meg a nők teljesen lelkileg tönkrevertek. Ennél igazán nincs lejjebb. Ebből nehezen fogsz kijönni, ha sikerül is valamikor. Én ezért mondom mindig azt, hogy buták akik azzal a szöveggel dobálóznak, hogy nem kell a nőktől félni. Itt az eredménye, szépen elbasztak lelkileg! Így jár ,aki szana szét szólítgatja le a nőket kamikaze módra. Egy roncsot képeznek belőle. Ez olyan mint az orosz rulett, van akinek marhára összejön akár elsőre is egy komoly, azok könnyen verik a mellüket,hogy há figyejmá, ez nem olyan nagyügy áám! Mások meg akár ha jobbak is emezeknél, akkor is rákúrhatnak keményen, egy rosszul megválasztott szemét lo-tyó miatt.
4/4 anonim válasza:
Könnyű mindenféle hülye tanácsot adni mint fogadd el magad és hasonlók. Ezek baromságok.
Nekem a lesz@rom taktika vált be. Kikosarazott a csaj? Hát sz@rok rá megyek a következőre, rosszabb már úgy sem lehet. Ha parázol soha nem lesz csajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!