Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van 1 lány nekem elégé bejön és szerintem én is neki mivel szemezik velem meg mosolyog amikor ránézek. Már tudtára adtam hogy bejön nekem csak azt mondta hogy idős vagyok

(4 év a kor különbség) De ennek ellenére is szemezik velem, meg amikor csak egymásra nézünk nagyon mosolyog. Bár nem én mentem oda hozzá és beszéltem vele, mert annyi önbizalmam nincs hogy csak oda áljak 3 csaj elé és akkor nyomom a szöveget.

2012. nov. 13. 18:52
 1/6 betlindis ***** válasza:
hány évesek vagytok? ha nem te beszéltél vele, mert nem állsz oda 3 csaj elé, akkor hogyan adtad a tudtára, hogy tetszik neked?
2012. nov. 13. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Olyan kis butus kisfiúnak gondollak a kérdésed alapján. Csak azt nem tudom hová tenni, hogy 4 évvel fiatalabb nálad a lány. Az oviban szedted fel?

Ha meg idősebb vagy, akkor légy férfi és viselkedj is úgy.

Ha partner nélkül maradsz, nem mindegy, hogy önbizalom hiánya, vagy bármi más miatt nincs. Ez magyarázat, de eredményt csak határozottsággal érsz el. Nyisd ki a dumazsákot, és borítsad rá. Majd meglátod, hogy mi az eredmény. Ha csak messziről nézed, akkor az eredmény 0.

Ez biztos nem jó. Akkor próbáld a másikat. Vagy bejön, vagy lekoptat. Itt 50-50% az eredmény és nem 0

2012. nov. 13. 19:01
 3/6 A kérdező kommentje:

A jó régi módi módszerrel hogy haver odament

Tudom elég gáz.

Én 19 Ő 15

Persze a saját korosztályból kéne keresgélni de a velem egyidős csajok vagy olyan retardáltak hogy az már nekem esik rosszul amikor beszélek velük e mellett még kur*a mind.

Az is lehet hogy én keresek rossz helyen

2012. nov. 13. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok mit te, csak azzal a különbséggel, hogy nekem még nem tudja rólam h létezek. Hogyha már szemeztek akkor már könnyűnek kell hogy legyen a dolgod, mert akkor már nem éri váratlanul ha megszólítod. Nekem az a bajom, hogy még a szemezésig sem jutottam el, mert még arra sem adódik alkalmam.
2012. nov. 14. 18:06
 5/6 betlindis ***** válasza:
19 éves vagy, és ennyire töketlen? ne csodálkozz, ha így nem kellesz neki, lehet hogy a korkülönbség csak kifogás volt, hogy udvariasan hárítson. haver odament, édesjóistenem. férfinak szeretnéd nevezni magad? akkor viselkedj is akként!
2012. nov. 14. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnállak! Ha szerinted minden lány ku rva, akkor a te gyerekeidnek az anyja is ku rva lesz?

Buta vagy kisfiú!

2012. nov. 15. 13:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!