Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudok ezen változtatni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok ezen változtatni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Egy ideje eléggé vissza húzódó és eléggé hallgatag vagyok. Buliba se nagyon járok el, nem tudok annyira nyitott lenni, barátkozni is nagyon nehezen barátkozom társaságban sem lelem a helyem és csak itthon ücsörgök egész nap. Barátaim se nagyon vannak, igazából csak egy barátnőm van akit persze irigyelek is, mert neki mindene megvan, van egy pasija aki mindent meg ad neki. Én csak álmodni tudok ilyenről, eddig nem is nagyon volt komoly kapcsolatom, mert általában mindegyiknek egy volt a baja: vissza húzódó, szótlan vagyok. Ez egy idő után idegesiteni kezdett. Most megismerkedtem egy fiúval. Eleinte minden szép és jó volt, de egy idő után ő is megkérdezte hogy miért vagyok ilyen vissza húzódó, mondtam neki, hogy nem tudok megnyilni majdnem senki előtt sem annyira, úgy vettem észre, hogy ez neki problémát jelentett, rá is kérdeztem, és azt mondta hogy ilyen vagyok és ez van, még azt is hozzá fűzte, hogy azért változtatnom kellene ezen a dolgon, mert hogy nem akarja, hogy mindig ő beszéljen. Tudtok segiteni ezen, vagy valami tippet adni, hogy hogyan tudok nyitottabb lenni, vagy bulizósabb, pörgősebb? Ti éreztétek már ezt, és mit csináltatok ez ellen.

#beszélgetés #bulizás #önbizalom hiány.
2012. nov. 15. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok. Szerintem ez az időszak egy idő után elmúlik. :)
2012. nov. 15. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Ő lehet, hogy nem a kérdésre válaszolok, de én mint cseppet visszahúzódó, csöndben levő fiú örülnék egy hasonló lányhoz, mint például te...

F/16

2012. nov. 15. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez egy jellemtípus, nem fog megváltozni, de semmi baj nincs ezzel. Lehet, hogy gázul hangzik, de előbb-utóbb talán megbízol majd annyira ebben a fiúban, hogy megnyílj neki, vagy pedig elfogad olyannak, amilyen vagy. Nem jelent ez semmit. Kicsit kellemetlenül érezheti magát, mert csak ő beszél, ilyenkor az ember azt hiszi, nem is érdekli a másikat, és oda se figyelnek rá, valószínűleg ő is ezt éli át, de ez nem azt jelenti, hogy komoly probléma lenne. Nevetgélj, mondj neki bármilyen hülyeséget, hidd el, aki odajön hozzád, azzal félig már nyert ügyed van, de a másik fele rajtad áll. Hajrá! :)
2012. nov. 15. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:
*-*
2012. nov. 15. 16:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat*-* kedvesek vagytok :) írhattok még szívesen olvasgatom őket, és remélem segítenek is :)
2012. nov. 15. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel probléma, neked olyan pasi kell aki türelmes, és nem az első randin akarja ledugni a nyelvét a torkodba.
2012. nov. 15. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Ilyen asszonyka a jó:)
2014. jan. 12. 22:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató választ:) de azért szívesebben változtatnék ezen hogy ne legyek Ennyire hallgatag és visszahúzódó
2014. jan. 12. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:

ismerös a szitu. én is ebben a cipőben járok. viszont 1-ben hasonlitunk, az, hogy nekem van barátom. és ő az első barátom (mondhatni), amikor sokáig szingli voltam, pár fiúkkal randiztam nem igazán jól sikerült. és folyton arról álmodoztam erről arról. és megismerkedtem 1 fiúval és össze jöttünk és akkor jöttem rá, hogy egyáltalán nem akarok kapcsolatban. hát igen hülye vagyok :S

rájöttem, hogy nem szabad álmodozni legalábbis nekem! de neked sok sikert, neked meg kell találnod 1 türelmes pasit aki elfogadja és szeret, tisztel! és ez a legfontosabb. az is fontos, hogy te is legyél türelmes! barátkozz, csinálj bármit, nézz filmeket stb :) sok sikert még1x. ha szükséged van 1 barátra, írj nekem nyugodtan üzit!

2014. jan. 13. 17:06
 10/10 anonim ***** válasza:
1-ben nem*
2014. jan. 13. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!