Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Függök a szerelmemtöl. Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Függök a szerelmemtöl. Lehet ezen változtatni valahogy?

Figyelt kérdés
Borzasztóan megneheziti ez az életemet. Nem érzem,hogy kóros függés lenne, de érzem magamon,hogy ha nem vagyunk együtt, nagyon nem találom a helyem. Ha meg ö más programot szervez mondjuk a barátaival, kész leszek. Vannak barátnöim,de általában ök is a pasijukkal foglalkoznak, meg én is inkább a szerelmemmel:) Ez komoly,hogy majdnem minden nö igy függ a barátjától? A barátom múltkor azt mondta,hogy úgy érzi nyomulok. Hát csak néztem. Van életem rajta kivül is, de én minden szabadidömet vele tölteném. Nem tehetek róla,hogy más a ffi és nö természete...
2012. szept. 5. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:

mi 5 éve vagyunk együtt, még sem akartam sose megfolytani...hagyd élni. Ahogy leírtad te nem éled a saját életed...és azt sem hiszem hogy az összes bnőd csak a pasijával van a nap 24 órájában...mozdulj ki, hagyd hogy a barátod legyen a haverjaival is...

N22

2012. szept. 5. 14:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Én se akarom megfolytani:) csak szabadidömbe vele szeretnék lenni. Nem tehetek róla,hogy ö másképp érez. Ez nem azt jelenti,hogy folyton nyavajgok, söt, nem is tudja,hogy mit érzek... Ja, és nem 24 órában, ugyanis dolgozunk, meg úgy általában mindenki:)
2012. szept. 5. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:

(*megfojtani)

Egyébként volt egy időszak,amikor én is úgy éreztem,függök tőle.Aztán elkezdtem felfedezni a saját személyiségem,miben vagyok tehetséges,mit csinálhatnék,ha egyedül vagyok.Ismerd meg magad.Rá fogsz jönni,hogy nincs szükséged feltétlenül egy másik emberre ahhoz,hogy jól érezd magad.Töltsd a szabadidőd azzal,hogy sportolsz,festesz,olvasol,zenélsz,bármi.Eleinte furcsa lesz,aztán egyre jobban fogod magad érezni.

2012. szept. 5. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is észrevettem, hogy nem találom a helyem, és rossz érzésem lesz, amikor ő hetente kétszer találkozik a haverjaival, de igazából ez csak a saját életem ürességét juttatja eszembe. Meg az is gáz, hogy még három hónapra se mennék ki külföldre dolgozni, mert nem akarom őt itt hagyni - így viszont munkanélküli vagyok. És ez már függőség... De csak úgy titokban...
2012. szept. 5. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző!Szerintem ezen gyorsan változtass,nehogy egy reggel arra ébredj,hogy egyedül maradtál,nélküle,feladtál érte egy csomó mindent,az életed stagnál,és mindez egy szerelem,egy függőség miatt.Mindenki azt gondolja,hogy a szerelme örökké mellette lesz,de sajnos ez nem így van.Éld a saját életed,és ne valaki másét!
2012. szept. 5. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:

ma 15:12

kössz a javítást....-.-

2012. szept. 5. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!