Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás? Nagyon ki vagyok, légyszíves csak normális válaszokat írjatok!
A barátommal több mint 10 hónapja vagyunk együtt.Hétvégén volt bulizni,nélkülem.Mikor hajnalban hazaért,megkérdeztem hogy milyen volt a buli,és hogy ugye nem csajozott?... Erre azt válaszolta hogy beszélgetett egy lánnyal,de igazából csak annyit hogy mennyire szeret engem stb... Szóval ez eddig aranyos. És utána mondta hogy megfogta a kezét mert oda mentek ismerősünkhöz akik a terem végén ültek,mert egymaga nem akart menni,többiek ( fiúk ) meg nem voltak hajlandók vele bemenni,így hát a csaj is be akart menni,és bementek 2 diszkóba az ismerősünkhöz. Hát a diszkóba alapból nem kevesen vannak,és azt mondta hogy ha nem változik ez az egész neki akkor el fog hagyni mert szarul érzi magát mert megfogta a másik csaj kezét.
Nagyon nem értem,kérlek segítsetek,nem volt semmi és nem is olyan kézfogás volt.Nem haragszom érte. Sajnos nagyon kis buta ( ebben az esetben . ) Ez NEM MEGCSALÁS szerintem!!!!!!!!!
Mit csináljak? Nagyon szeretem őt,ő a mindenem nem bírnám ki ha elhagyna pláne egy ilyen hülyeség miatt!!! :'(
Nagyon köszönöm a normális válaszokat!!!!!
Ez bőven nem megcsalás, de a csávó valószínűleg nem kap érzelmileg annyit tőled hogy elég legyen neki és azért fogta meg a csaj kezét. Ez lehet érzelmi hűtlenség, de kérdéses hogy hogy is lehet hűtlen érzelmileg ha nem is áll olyan közel hozzád.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!