Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legénybúcsú. Megcsalás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsú. Megcsalás. Normális ez?

Figyelt kérdés

Az egyik haveromnak nem rég volt a legénybúcsúja. Nagyon jó fejnek, normálisnak, hűségesnek ismertem meg, de az egyik oda hívott prostit megcsinálta. Ez volt a legelső legénybúcsú, amin részt vettem. Azért előtte sejtettem, hogy általában mik mennek ilyenkor… De nem gondoltam volna, ezt a vőlegénytől. Ok, hogy még nem tette le az esküt, meg részeg volt, ráadásul a csaj is atom fullos volt, de szerintem ez akkor is undorító dolog volt tőle!!!

Veletek is fordult már elő ilyesmi, hogy a vőlegény ilyet csinált? Ez gyakran előfordul ilyenkor? Vagy csak túlságosan felfújom ezt az egészet?

2012. aug. 9. 14:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az én szememben az ilyen nem normális. :S Szerintem igazad van, nem fújod fel.
2012. aug. 9. 14:02
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
a legénybúcsúk erről szólnak, elbúcsúznak attól amiben már nem vesznek részt többet, egyébként a nők is hasónlóképpen szokták csinálni csak a nőknek max 50%-a a többi nem
2012. aug. 9. 14:03
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerencsétlen a haverod,egyszer ez még ki is derül...:D
2012. aug. 9. 14:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én voltam már több legénybúcsún, és ilyen sehol nem volt, úgyhogy jellemtől és kulturális szinttől is függhet
2012. aug. 9. 14:05
 5/15 okoska31 ***** válasza:
64%

a legénybúcsún történtek valódinak számítanak - így kb. az esküvő előtt félrekúrt.

Az lenne a normális, ha a többiek dugnák ilyenkor.

de, ezt mindig embere válogatja - én így gondolom, meg ezek szerint Te is - más lehet nem.

persze ennek megfelelően a táncoló fiút meg majd a leánybúcsún kapja el az asszony...

6/15 Mókusgyilkos ***** válasza:
74%
1 kis szórakoztatás oda vissza még ha rohadt neccesen is de belefér elvégre legénybúcsú de ez már közel se. lehet elmondani a csajának és bumm így nem lett az esküvő.
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
én csak mókusgyilkoshoz mennék hozzá, ő meg ezt nem tenné meg!
 8/15 anonim ***** válasza:
97%

Nem nem normális,remélem a csaj megtudja és nem megy hozzá.

Nem hinném ,hogy egy legény,vagy lánybúcsú erröl kellene,hogy szóljon.

2012. aug. 9. 14:06
 9/15 anonim ***** válasza:
3%
Ha már a házasság úgyis egy non-stop szívás, akkor szegény embernek még utoljára ennyi jó jusson. Én nem ítélem el, a nők sem földre szállt angyalok.
2012. aug. 9. 14:13
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
Sajnálom azt aki hozzámegy. Valszeg sokszor meg fogja még csalni
2012. aug. 9. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!