Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsú. Megcsalás. Normális ez?
Az egyik haveromnak nem rég volt a legénybúcsúja. Nagyon jó fejnek, normálisnak, hűségesnek ismertem meg, de az egyik oda hívott prostit megcsinálta. Ez volt a legelső legénybúcsú, amin részt vettem. Azért előtte sejtettem, hogy általában mik mennek ilyenkor… De nem gondoltam volna, ezt a vőlegénytől. Ok, hogy még nem tette le az esküt, meg részeg volt, ráadásul a csaj is atom fullos volt, de szerintem ez akkor is undorító dolog volt tőle!!!
Veletek is fordult már elő ilyesmi, hogy a vőlegény ilyet csinált? Ez gyakran előfordul ilyenkor? Vagy csak túlságosan felfújom ezt az egészet?
a legénybúcsún történtek valódinak számítanak - így kb. az esküvő előtt félrekúrt.
Az lenne a normális, ha a többiek dugnák ilyenkor.
de, ezt mindig embere válogatja - én így gondolom, meg ezek szerint Te is - más lehet nem.
persze ennek megfelelően a táncoló fiút meg majd a leánybúcsún kapja el az asszony...
Nem nem normális,remélem a csaj megtudja és nem megy hozzá.
Nem hinném ,hogy egy legény,vagy lánybúcsú erröl kellene,hogy szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!