Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legénybúcsú. Megcsalás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsú. Megcsalás. Normális ez?

Figyelt kérdés

Az egyik haveromnak nem rég volt a legénybúcsúja. Nagyon jó fejnek, normálisnak, hűségesnek ismertem meg, de az egyik oda hívott prostit megcsinálta. Ez volt a legelső legénybúcsú, amin részt vettem. Azért előtte sejtettem, hogy általában mik mennek ilyenkor… De nem gondoltam volna, ezt a vőlegénytől. Ok, hogy még nem tette le az esküt, meg részeg volt, ráadásul a csaj is atom fullos volt, de szerintem ez akkor is undorító dolog volt tőle!!!

Veletek is fordult már elő ilyesmi, hogy a vőlegény ilyet csinált? Ez gyakran előfordul ilyenkor? Vagy csak túlságosan felfújom ezt az egészet?

2012. aug. 9. 14:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis válás lesz belőle, mindegy mikor csalja meg.
2012. aug. 9. 14:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ebből biza válás lesz.

Ez a viselkedés,hogy gyakran előfordulna, ettől még nem mondanám elfogadhatónak.

De ezt annak kell tudnia, akihez hozzá megy...

2012. aug. 9. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem normális,oké hogy megházasodik , és hogy ez az utolsó "szabadon" töltött éjszakája, DE attól még barátnője van,aki a jegyese..Szóval nem értem,azt hiszik ilyenkor egyes nők / férfiak ,hogy mentesülnek egy alap dolog a hűság alól.Jó a lelkiismerete a srácnak mondhatom..
2012. aug. 9. 21:34
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Ha már megcsalta szegény lányt, legalább titokban tette volna és talán soha nem derül ki. Nemtudom hányan voltatok ott de valakinek úgyis el fog járni a szája....
2012. aug. 10. 02:01
 15/15 Megmondom a frankót! válasza:

Nem, nem normális.

De az sem, hogy hiszti megy rajta, meg felfújjátok...

Nekem is volt legénybúcsúm, voltam millió másikon is, mindegyiken alap volt egy táncos ribanc. Mégsem húzta meg senki, főleg nem a vőlegény.

Ha tudod, hogy hűséges, akkor tudod. Ha meg nem bízol benne, akkor Magadnak kellene kérdéseket feltenni.

2012. aug. 11. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!