Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás? Nagyon ki vagyok, légyszíves csak normális válaszokat írjatok!
A barátommal több mint 10 hónapja vagyunk együtt.Hétvégén volt bulizni,nélkülem.Mikor hajnalban hazaért,megkérdeztem hogy milyen volt a buli,és hogy ugye nem csajozott?... Erre azt válaszolta hogy beszélgetett egy lánnyal,de igazából csak annyit hogy mennyire szeret engem stb... Szóval ez eddig aranyos. És utána mondta hogy megfogta a kezét mert oda mentek ismerősünkhöz akik a terem végén ültek,mert egymaga nem akart menni,többiek ( fiúk ) meg nem voltak hajlandók vele bemenni,így hát a csaj is be akart menni,és bementek 2 diszkóba az ismerősünkhöz. Hát a diszkóba alapból nem kevesen vannak,és azt mondta hogy ha nem változik ez az egész neki akkor el fog hagyni mert szarul érzi magát mert megfogta a másik csaj kezét.
Nagyon nem értem,kérlek segítsetek,nem volt semmi és nem is olyan kézfogás volt.Nem haragszom érte. Sajnos nagyon kis buta ( ebben az esetben . ) Ez NEM MEGCSALÁS szerintem!!!!!!!!!
Mit csináljak? Nagyon szeretem őt,ő a mindenem nem bírnám ki ha elhagyna pláne egy ilyen hülyeség miatt!!! :'(
Nagyon köszönöm a normális válaszokat!!!!!
Hát, ha segít, hogy leírom: EZ NEM MEGCSALÁS.
Akkor tessék.
Egyébként már az is gáz, hogy ez a kérdés ebben a formában megért ennyi karaktert. Vagy történt köztük több is, vagy egy teljesen idiótával jársz.
Túlkomplikálod. A gondolatok hihetetlen erejét nem ismered, és alátemetnek. Elkezdesz agyalni mi történt, a fantáziád kitalál még ezt-azt és a tudatalattid elhiteti veled, amire a tudati éneddel elkezdesz lázadni a gondolat ellen. Azaz önmagaddal elkezdesz háborúzni. Ez nem jó.
Verd ki a fejedből, és gondold és mondogasd magadban ezt: "Szeretem, és ő is szeret. Szeretem és ő is szeret."
nem csalt meg de meg fog. a jelre vár. azt akarja hogy kidobd mert ő is tudja hogy ez nem olyan dolog ami szakítóok lenne másoknál és épp ezért még lenne később visszaút ha mégsem jön össze a dolog mással.(ő szurkol hogy kidobd mert számára az zöldlámpa)
nem buta csak gyáva szakítani. szeretné ha te lépnéd meg amit neki kéne. ő lesz a mártír mások szemében hogy(hallottátok milyen apróság miatt dobták?)..és kénytelen lesz vígasztalódni azzal akit egyébként már rég kinézett magának
jaj hoppá ez nem olyan szép komment mint a 7-esé de hát az enyém ilyenre sikerült ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!