Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Egyéjszakásból kapcsolat? Lehetséges, vagy kizárt számotokra?
Én vagyok a valószínűségszámításos csóka.:))
Le leszek pontozva, de én nem a pontszám miatt írok, hanem hogy leírjam a véleményem.
Az itteni hozzászólások legalább 80%-t olyan srácok írják, akik szinte bármilyen kapcsolatban benne lennének, csak legyen valaki nekik-nem véletlenül van az a sok "kinek van kedve dumálni csajok" stb kérdés.
Szóval nem hinném, hogy ezt kéne mintának venned, persze ugyanígy az én véleményem is lehúzhatja valaki, de majd döntesz te.
Volt pár egy éjszakás kapcsolatban részem, illetve olyan kapcsolatokban, ahol a lány 2-3 hétre összejött velem, hogy lefekhessünk és ne mondhassák el ribancnak, majd végül ő vagy én, vagy általában közös megyegezésre szakítottunk, szóval ez is kb szexkapcsolat volt, csak nem volt kimondva.
Az a tapasztalatom, hogy az olyan lány, aki ilyenbe belemegy, vagy szeretethiányos, vagy valamit kompenzál, esetleg visszajelzést akar saját magáról. Ezek általában a visszájára fordulnak.
Szeretethiányosak: mindegy, hogy ki, milyen környezetben, milyen indíttatásból, de foglalkozzanak vele, amiért ő odaadja magát. A szexet lehet még élvezi is, de ahogy elmegy a csávótól, vagy a csávó megy el, kiégettnek érzi magát, de ettől függetlenül eltelik 1-2-x hét és újra ezt csinálja, mert máshonnan nem kap szeretetet
Kompenzálás, "magáról visszajelzés": van nagyon sok lány, aki na valljuk be nem túl vonzó,vagy csak önbizalom hiányos és így visszajelzéseket akar gyűjteni, hogy őt mennyien kívánják és megkap nagyon helyes pasikat, akik amúgy nem állnánk vele szóba pl párkapcsolat szintjén, csak a könnyű numera miatt. Aztán rájön, hogy gyakorlatilag a másik srác csak "maszturbál" a testével és még jobban kiég.
Voltak ennél durvább dolgok is(pl nemi erőszakot valaki így akarta kiheverni, hogy ha majd párkapcsolatba kerül, ne undorodjon az érintéstől; gyerekkorából hiányzott az "apa"-bár valószínűleg csak kifogás saját magának)
Én még nem találkoztam olyan lánnyal, aki azt mondta volna a SZÍVÉBŐL(!!), hogy mennyire élvezi az egy éjszakás kalandokat. A jelenlegi barátnőm megismerkedésünkkor ezt mondta, hogy "húúú egyéjszakás milyen jó volt anno"(amikor ismerkedtünk, már nem egyéjszakázgatott 3-4 hónapja, másképp nem randiztam volna vele) stb. Aztán összejöttünk, és kapcsolatunk már fél éves volt, amikor elmondta, hogy az egy éjszakások nem voltak jók, még magának is hazudott róla.(amit én láttam a szemében az elejétől kezdve) Nem azért mondta, mert én ezt akartam hallani, mert magamról tudom, hogy férfiként az egy éjszakások nem jók, szóval hiszek neki, hogy valóban nem voltak jók,és soha nem vártam el tőle,hogy azt vallja róluk amit én.
Szóval azt kell mondjam, hogy az egyéjszakás lányok jelentős hányada lelki sérülésekkel küzd(áh most már a lányok is lepontoznak...:D), és egy olyan lánnyal iszonyat nehéz együtt lenni, aki lelkileg sérült, mert nagyon sokat kell formálódnia valamelyikőtöknek, vagy nem fog menni az egész.
Onnan tudok dolgokat, mert én amikor egyéjszakáztam, akkor próbáltam beszélgetni a lányokkal, és van egy olyan tulajdonságom, hogy elég jól kitudom húzni a dolgokat az emberekből.
Ja még ami eszembe jutott, hogy van olyan lány, aki szerelmes, belemegy az egyéjszakásba, csak azért, mert azt várja ezzel, hogy majd megtartja a srácot vagy kihívásnak veszi, hogy olyat ad, amit eddig senki nem adott neki... Hát nem fogja megtartani. Én mindig úgy voltam vele, hogy aki nem becsüli magát nagyra, azt én sem fogom soha nagyra becsülni, szóval kapcsolat sem kell tőle, kivétel, hogyha bele vagyok zúgva. Ez a "repetázott" dolog is olyan, hogy melyik férfi ne lenne kapható egy könnyű numerára, az olyanok közül, akik épp egy éjszakás korszakukat élik?(Én szerencsére kinőttem 21 éves koromra) Akit egyszer megkapott, azzal úgy van, hogy ha nincs jobb/újabb, akkor jó az is, nem kell érte harcolni... EZ MÉG NEM JELENT SEMMIT.
Szóval summa-summárum kizárt számomra, hogy egyéjszakás lánytól bármit is akarjak. Aki nem értékeli magát annyira, hogy ne adja oda magát "minden jöttmentnek", azt én sem tartom annyira, hogy kapcsolatot akarjak tőle. Ha te eddig úgy gondoltad, hogy majd úgy szerzel magadnk kapcsolatot, hogy előtte lefekszel vele, akkor tévedsz. Fordítsd meg: szerezz kapcsolatot, majd feküdj le vele.:)
Hidd el megéri, és így ha majd eljön az "igazi", akkor nem kell kozmetikáznod-azaz cirka hazugsággal kezdeni a kapcsolatot- azon férfiak számát illetően, akik eddig megkapták virágod. Nekem pl az egyik legnagyobb fájdalmam a barátnőmmel kapcsolatban, hogy előttem már 25 férfival volt. Megváltozott, szeretem, de azért álmatlan éjszakáimon még mindig kísért a gondolat, és lehet, hogy egyszer megelégelem. Ne akarj így járni!
Sok sikert az élethez!
Kedves valószínűségszámításos csóka, sok igazság van abban amit írsz, de azt hozzá kell tenni, hogy nem csak az egyéjszakások lelki sérültek hanem MINDENKI a világon, mert olyan ember nincs akibe ne lenne valami baki...csak mások legfeljebb ezt jobban titkolják, vagy kevéssé ismert az adott kompenzálási forma..
ami a barátnődet illeti ha már ilyen témáknál tartunk ez meg nálad pusztán EGO kérdés, hogy elötted ennyi pasival volt.
26/l
Ahogy korábban is írták, az egyéjszakás lényege, hogy semmi érzelem. Vagyis, ha csak meg akarom dugni a csajt, de egyáltalán nem érdekel a személyisége, a lelke, akkor esélytelen, hogy komolyabb legyen belőle.
Ha pedig könnyedén belement az egyéjszakásba, akkor feltehetőleg mással is belement, akkor meg miért vegyem komolyan.
" hogy nem hinném, hogy manapság van olyan fiatal akinek ne lett volna egy éjszakás kalandja, ami több okból lehet, és azt nem fejteném ki...tehát az ember nem feltétlenül ribanc"
Dehogynem. Aki belemegy egy egyéjszakásba, az ribanc.
Nem minden ennyire egyszerűen fekete és fehér:)..
bármivel kapcsolatban én már tapasztalom, hogy ami mellett vagy ellen határozottan kiálltam vagy véleményt nyilvánítottam arra belekényszerített az élet vagy rácáfolt. Csak nehogy veletek is ez legyen majd:))
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!