Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Egyéjszakásból kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Egyéjszakásból kapcsolat? Lehetséges, vagy kizárt számotokra?

Figyelt kérdés
Mi lenne az a plusz egy egyéjszakás kalandban, ami után elgondolkodnátok a folytatáson?
2012. nov. 18. 16:06
1 2 3 4 5
 11/41 ASOT ***** válasza:
Lehetséges.
2012. nov. 18. 16:22
 12/41 anonim ***** válasza:

Én ugyan lány vagyok, de azért leírom a véleményem, ha nem gond. Kérdezd meg attól, akit erre akarsz rávenni, lévén, teljesen mindegy, hogy hány pasi válaszol igennel, ha az aktuális kérdésed egy bizonyos személyhez szólna.

MINDEN EMBER KÜLÖNBÖZIK, de az általános azért az, hogy egy éjszakás kalandból nem lesz (normális) kapcsolat és ez érthető is, ha belegondolsz.

2012. nov. 18. 16:23
 13/41 anonim ***** válasza:
90%

3. válaszolónak üzenném, hogy nem hinném, hogy manapság van olyan fiatal akinek ne lett volna egy éjszakás kalandja, ami több okból lehet, és azt nem fejteném ki...tehát az ember nem feltétlenül ribanc...szerintem a ribanc ott kezdődik aki mint egy szexéhes parazita kb minden palira rámászik, mindegy neki hogy néz kis stb..csak f**sz legyen..

Nyílván nem ez az általános hogy egy éjszakás kapcsolatból lesz valami komolyabb, de semmi sem kizárt. Ez tényleg ember függő, ki hogy áll ehhez a kérdéshez, bár azt halkan megjegyezném, hogy ha bárkinek lenne olyan egy éjszakás kalandja aki a másikban meglát valami plusszt vagy egyebek az úgyis kezdene, vagy úgyis komollyá akarná fordítani a dolgot vagy legalábbis elgondolkodna..

26/l

2012. nov. 18. 16:47
 14/41 anonim ***** válasza:
Van olyan fiatal, akinek sose volt egyéjszakás kalandja, lány is, csak nagyon kevés. De amúgy rendes (nem ribanc) lány is nagyon kevés van, tehát nagyjából stimmel is a dolog.
2012. nov. 18. 17:03
 15/41 anonim ***** válasza:
utolsó te hány éves vagy?
2012. nov. 18. 17:05
 16/41 A kérdező kommentje:
Hát, eddig úgy tűnik 50% esély van rá! Vagy igen vagy nem!?
2012. nov. 18. 17:08
 17/41 anonim ***** válasza:

Tanulj valószínűségszámítást.

Annak az esélye, hogy igen, vagy nem AKKOR ÉS CSAK AKKOR 50%, hogyha mindkét kimenetelre ugyanakkora esély van...

Egyszer voltam pókerezni "nagymenőkkel". Zimány Lindácskának Tóth Ricsi pókerjátékos a barátnője, és Linda is ott votl. Megkérdezték tőle, hogy mennyi az esélye, hogy 6ost dob egy 6 oldalú dobókockával. Azt mondta, hogy 50-50%, vagy igen, vagy nem.. Ne legyél te is ilyen ostoba.

2012. nov. 18. 17:25
 18/41 ASOT ***** válasza:

jaja fifti-fifti!

- van aki elítéli

- van aki szereti mert nincs kötelezettség lazaság van

- van aki nem is akar megállapodni (egy darabig még tuti)

- van aki addig csinálja amíg végül nem lel egy olyan lányra aki mellett lekötné magát

- van aki IRIGY :) mert neki nem adatott meg.

- van akit kihasználtak és 1 dugás után eldobtak ő pedig többet akart, és az szörnyellává vált.

- van aki pedig csipkerózsikának képzeli magát, egy mesevilágban él és várja a herceget fehér lovon, még ha addig be is pókhálósodik teljesen

2012. nov. 18. 17:29
 19/41 A kérdező kommentje:
17-es ezt kifejtenéd bővebben? Ezt nem lehet a dobókockához hasonlítani, mert ott mind a hat oldalnak ugyanskkora esélye van!? Ebben az esetben csak két fél és két lehetőség van! (A válaszokat néztem, és kb. fele-fele arányban voltak az igen-nem válaszok!)
2012. nov. 18. 17:43
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan kapcsolatom, ami alkalmi kapcsolatnak indult. Félreértések elkerülése végett: nem vagyok r*banc, azelőtt a srác előtt 2 évig nem volt kapcsolatom, mert szerelmi bánatom volt, és ő volt az első srác, aki mind külsőleg, mind jellemileg meg tudott fogni ennyi idő után, csak épp egy 3 éves kapcsolatból lépett ki, kalandozni akart..blabla.

Mikor kijelentette, hogy alkalmi kapcsolatot akar tőlem, kijelentettem, hogy nem vagyok az a fajta lány, de randizni elvihet. 2 hónapig randizgattunk, időközben 2 másik lányt dugogatott (amiről csak utólag szereztem tudomást). Végül mi is lefeküdtünk, ekkor a többi lányt el is küldte, és kb másfél hónapnyi huza-vona után, úgy döntött, többet lát bennem, puszta szexpartnernél, és a világ legidiótábbja lenne, ha nem ragadná meg a lehetőséget, így végül összejöttünk.

A sztori vége pedig az, hogy 7 hónap járás után megunt, és inkább elment ócska r*biket dugogatni, mert úgy döntött, erre van szüksége, nem egy normális nőre. (Tényleg ez az igazság, kérdeztem tőle szakításnál, hogy mit rontottam el, az volt a válasz, hogy semmit, csak ő nem erre vágyik.) Nem érte meg. Ha egyéjszakásokkal akarja tölteni az idejét, hagyd, had csinálja. Ne akarj egy lenne ezek közül, vagy "ráerőszakolt" kapcsolat. Egy ilyen pasi, csak akkor képes tényleg hosszútávú kapcsolatra, ha már elég p*nába dugta a farkát, hogy megerősítve érezze magát, hogy mekkora kan... Vagy kivárod ezt, ha van rá ingerenciád, vagy keresel egy normálisabb szerelmi élettel rendelkező férfit.

2012. nov. 18. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!