Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Egyéjszakásból kapcsolat? Lehetséges, vagy kizárt számotokra?
Figyelt kérdés
Mi lenne az a plusz egy egyéjszakás kalandban, ami után elgondolkodnátok a folytatáson?2012. nov. 18. 16:06
1/41 anonim válasza:
ha valami felejthetetlent alkotna az ágyba és épp nincs senkim.. :)
2/41 anonim válasza:
Egyéjszakás kalandnak az a lényege, hogy 100% testiség, 0% érzelmek! Szerintem nem lehet ebből normális kapcsolat, csupán kötődés lehet annak, akinek ez az első alkalom a szexre!
3/41 anonim válasza:
Kizárt. Aki egyéjszakás kalandba belemegy, az ribanc, egy ribanc pedig nem alkalmas tartós kapcsolatra.
4/41 anonim válasza:
Nem kizárt.Ha nagyon bejön a csaj akkor lehetséges
5/41 anonim válasza:
Ha valami olyannal megfogod, amivel senki más. Ez forrdítva is fennáll, lehet meglepetést okozni tudat alatt is, és itt nem csak a szexre kell gondolni.
6/41 anonim válasza:
Általában az egy északás kalandjaim úgy jönnek össze, hogy atom részeg vagyok és a csaj akit felszedek, annak már annyira lent van az elvárása, hogy a legrészegebb palival is elmegy. Mikor ilyen történik, reggel kinyitom a szemem és elkezdenek bombázni az emlékképek és azon imádkozok, hogy mellettem szuszogó csaj legalább kicsit hasonlítson egy nőre. Szóval ha egyszer nem részegen, egy olyan csajt vinnék haza, aki nekem valóan tetszik, akkor biztos, hogy nem lenne kérdés a folytatás.
7/41 anonim válasza:
#1 "felejthetetlent alkotna az ágyba "
mondjuk beleszarna, vagy mire gondolsz?
9/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még! :)
2012. nov. 18. 16:17
10/41 anonim válasza:
#1 "felejthetetlent alkotna az ágyba "
mondjuk beleszarna, vagy mire gondolsz?
nah azért az kicsit sok lenne..lehet tudna valami újat mutatni.. :) bár kétlem.. :) de a jó pap is holtig tanul.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!