Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy és mikor kérdezzem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy és mikor kérdezzem meg hogy valóban VERTE-E A VOLT BARÁTNŐJÉT?

Figyelt kérdés
Aza nagy helyzet hogy kb 2.-os korom óta tetszik egy fiú..van köztünk majdnem 4 év persze hogy fel sem tűntem neki annó :) az is igaz hogy közben tetszettek mások is, de a szívem mélyén ő maradt meg a 'tökéletes'. Na most úgy hozta a sors, hogy mi ketten.. 'összejöttünk' vagyis alakulgat valami és nagyon boldog vagyok (most 16 vagyok, ő meg 19) de a fülembe jutott az, hogy ő állítólag verte a volt csaját. Olyan nehezen hiszem el, igaz hogy nagyon erős de ezt...nem tudom elhinni. Persze ezt csak ő tudja, hogy igaz-e, de mégis hogyan kérdezzem meg és kb hanyadik találka után? :/ vajon alaptalan pletyka vagy van is benne valami..
2012. nov. 18. 10:04
1 2
 11/15 Barbiii07 ***** válasza:

Szerintem ha felsz rakerdezni, vagy akar errol a temarol beszelgetni, akkor az egyetlen dolog amit tenni tudsz az az hogy varsz. De legy ovatos. figyelj a jelekre, pl mikor kettesben vagytok nem eroszakoskodik-e, nem szoritja-e meg a karodat mikor magahoz huz stb. Erted mire gondolok?

Vagy mondjuk nezhetnel vele egy filmet amiben a csavo pont veri a baratnojet, es aztan megkerdezheted hogy mi a velemenye az ilyenfajta dolgokrol meg legyel felhaborodva hogy hogyan tud valaki olyat tenni stb. Es ekozben figyeld a reakciojat.. Ha egyet ert h neha verni kell az asszonyt

2012. nov. 18. 11:18
 12/15 Barbiii07 ***** válasza:

Szerintem ha felsz rakerdezni, vagy akar errol a temarol beszelgetni, akkor az egyetlen dolog amit tenni tudsz az az hogy varsz. De legy ovatos. figyelj a jelekre, pl mikor kettesben vagytok nem eroszakoskodik-e, nem szoritja-e meg a karodat mikor magahoz huz stb. Erted mire gondolok?

Vagy mondjuk nezhetnel vele egy filmet amiben a csavo pont veri a baratnojet, es aztan megkerdezheted hogy mi a velemenye az ilyenfajta dolgokrol meg legyel felhaborodva hogy hogyan tud valaki olyat tenni stb. Es ekozben figyeld a reakciojat.. Ha egyet ert h neha verni kell az asszonyt akkor kezdj el gondolkodni hogy lehet hogy a pletykak igazak lehetnek.. :/

2012. nov. 18. 11:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Rákérdezhetsz, de úgyis tagadni fogja, még ha igaz is........
2012. nov. 18. 11:53
 14/15 anonim ***** válasza:

ma 11:53

Maximálisan egyet értek!

Ugyanez a véleményem,bár sok pasi veri a nőt,de felvállalni már nincs gerincük,mert gyáva sz.r emberek.

2012. nov. 18. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Romantikusan, az óriáskerék tetején:D

22/F

2012. nov. 18. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!