Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valóban igaz?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik régóta már egy srác..... Most nem is ez a lényeg , lehet h hülyeség de valamiért érdekel.(nem tudom miért). Többször is álmodtam ezzel a fiúval és mindegyik álom nagyon jó volt( lécc ne értsétek félre). Egyszer az egyik ismerősöm azt mondta h ha azzal álmodsz akit szeretsz az egyszer akár be is teljesedhet az a kapcsolat. Ez valóban igaz?2012. nov. 14. 21:05
1/9 anonim válasza:
van benne valami, nekem is párszor amit álmodtam bejött
2/9 anonim válasza:
Nem igaz. Ez a kapcsolat csak akkor teljesedhet be, ha elé állsz és elmondod neki, hogy mit érzel, és ő is ugyanazt érzi irántad.
3/9 anonim válasza:
Én sokszor álmodtam kula bácsiról, a south parkból! És nem hinném hogy szeretném.
4/9 anonim válasza:
Älmaidban vägyaidat, problemäidat, elnyomott ösztöneidet dolgozza fel az agyad.
Szoval biztos akar mondani neked vmit
5/9 anonim válasza:
De jó volna, ha igaz volna! Akkor én már rég együtt lennék azzal akit szeretek! :( 23F
7/9 anonim válasza:
Heh velem is anno (mit anno most is) mindig ez volt - csak fordítva, mer' én a csajismerőseimmel álmodtam. (21/F) Öh... "nagyon jókat" (félreértheted :D) de ez máig megvan és rohadtul élvezem a dolgot. Ha már élőben komplikált lenne, legalább álmokban megkaphatod a dolgokat. Mondjuk álmomban voltam már milliárdos, F1-es pilóta, gengszter meg mindenféle baromság.
Ezért mondom - az álmok szebbek, mint a valóság. Ezért érdemes minél többet aludni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat (am az alvás egyik kedvenc elfoglaltságom) :D
2012. nov. 14. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!