Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy egy szemét dolog, de hogy lehet elhódítani más barátnőjét? 16f
Bírom ezt a szöveget, hogy akit egyszer elhódítottak valaki mellől, akkor azt már egész életében el fogják hódítani minden következő párjától... szerintem csak azt a kapcsolatot lehet szétrobbantani, ahol valami nem működik. Nos, egy ilyen hódítási akció vagy ráébreszti a feleket arra, hogy mi nem jó és javítanak rajta, vagy ha veszett ügy, akkor meg minek maradnának együtt. Előbb utóbb a harmadik személy nélkül is szétmennének, vagy rosszabb esetben még évekig sínylődnének egy rossz kapcsolatban.
Szóval alapjáraton elítélem azt, ha valaki szánt szándékkal rondít bele más kapcsolatába, de ha őszinte érzelmekről van szó, akkor igenis meg kell próbálni, mert sosem tudni, hogy nem-e ők lesznek egymásnak az "igazi" társak. És akkor már olyan mindegy, hogy hogy kerültek össze...
Én eljátszottam ezt anno, aztán tőlem hódították el. Mondjuk nem bánom.
Igazából csak találkozz vele sokat. Csak vigyázz, mert a te korosztályod nagyon féltékeny típus!
Attól függ mire gondolsz, megkúrni bárki nőjét meg lehet, de nem biztos, h ott is fogja hagyni a pasiját.
Egyébként a siker kulcsa az, h foglalkozz a nővel többet, mint a barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!