Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemét dolog lenne?
Van egy barátom, nemsokára lesz h 2 hónapja vagyunk együtt, de én nem vagyok szerelmes belé, csak ő belém. Szeretem de mégsem az igazi... Viszont a napokban teljesen belezúgtam egy másik srácba, találkoztunk is már, sőt holnap is fogunk. Szakítanom kellene a barátommal, de nincs szivem. Szemét dolog lenne az, ha találkozgatnék ezzel a másik sráccal, jobban megismerném, és ha már biztos lennék a dolgomban akkor hagynám ott a mostani páromat? Nem venné észre, mert nem mondanék neki semmit, sőt ő fertődi és meg pesti vagyok és kéthetente találkozunk... Csak attól félek h megfog utálni amiért elhagyom, ő meg közbe felköltözik a munka, suli meg miattam... Szerintetek mi legyen? Lehülyézhettek, mondhatjátok h r*banc vagyok de nem a trollkodásért van ez az oldal...
Előre is köszi a normális válaszokat.
Nem hiszem el, hogy nem tudod eldönteni, hogy ki kell neked.
A lényeg, hogy ne játsz a mostani pasiddal. Ha nem jó neked vele, akkor hagyd. Lehet a másikkal sem lesz jobb, de ez már a te gondod.
Nagyon szemét dolog lenne. Sőt már nagyon szemét dolog. Ha van barátod, nem teheted meg, hogy másokkal is flörtölsz és találkozgatsz.
Ha egyenes gerinccel szeretnél kiszállni ebből a kapcsolatból, meg kell mondanod az aktuálisnak, hogy ˝Sajnálom, nem szeretlek és így nem vagyok boldog és fejezzük be˝. Még mielőtt ő még jobban beleéli magát. Ezt kell tenned. Aztán egy másik történet, hogy mi lesz a másik sráccal vagy összejön vagy nem, de értsd meg nem teheted ezt meg senkivel.
Ne legyél egy orda ku.rva, vedd a bátorságot és mond meg ennyi.
Sok sikert. :)
19L
Már egyszer tettél fel ezzel kapcsolatban kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Akkor leírtuk, hogy ne hülyítsd azt a srácot. Erre most megint megkérdezed... Szakíts vele, ne legyél ribanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!