Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon szemét dolog lenne, ha szakított velem és megszakítanék vele minden kapcsolatot?
Nagyjából másfél hónapja történt. Azt mondta, még szeret és szeretne velem továbbra is beszélgetni, csak adjak neki egy kis időt, aztán megbeszélhetjük, hogyan tovább.
Azóta tökre megváltozott. Úgy csinál, mintha ő szakított volna velem és sokszor bunkóskodik. Kérdeztem, ezt miért csinálja, de ő "nem veszi észre".
Mit csináljak?
18F
*Úgy csinál, mintha én szakítottam volna vele...
Elírtam, bocsi.
Nálam is ez volt a helyzet kb. 1 évvel ezelőtt. Pár hét után a puszi még mindig túl korai volt... sima arcra puszi! Ölelés az még volt néha. Aztán egyik nap szintén ezt mondta a csaj, hogy szeret, nagyon kedvel, de ez így túl gyors (néztem is nagyot...). Viszont még lehet belőle valami, csak idő kell, de attól még beszélhetünk és meglátjuk. Azóta én nem szóltam hozzá egy szót sem, pedig egy suliba járunk, elég sokszor látjuk egymást. Ő is megváltozott, külsőleg-belsőleg egyaránt.
Ilyen az élet. :))
18/F
Ha még jársz utána, akkor magadból csinálsz hülyét.
A végén szárazbarát leszel, akit ugráltathat, kínozhat. Te meg lekötöd az idődet, energiáidat, mikor már rég más lányokat kellene megismerned.
Sose értettem, hogy miért kell szakítás után még egymás idegeire menni.
Millió normális lány van az országban. Legyél már férfi!
21/L
# 8-nak totál igaza van, egyszerűen vége, olvasni kellene a jelekből, nem hitegetni magadat
az ilyen szövegek, hogy "időt kérek", "lassítsunk kicsit, gyors ez nekem", annyira kiábrándítóak, azt jelzik, hogy csak az egyik fél akarja ezt a kapcsolatot, de szerelmet nem kap viszonzásul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!