Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyni egy pasit azért, mert mikropénisze van? Mennyire szemét dolog?
A jó kapcsolathoz a jó szex is hozzátartozik. Ha nem tudok mit kezdeni a párom nemi szervével én is otthagynám.
Szemét egy világ, de ez valamilyen szinten természetes szelekció is.
5 centi felallva. ez meg Jappanban is szomoru lenne :(
en barmennyire is szeretek valakit ha szeretem ot akkor kivanom is egyben. de ha nem tudnam ot EREZNI, nem tudnek vele KIELEGULNI, levezetni a VAGYAMAT, akkor elhagynam es elfelejtenem. ilyen egyszeru.
elég szörnyű, már 15 centi alatt is szégyen egy férfira nézve, de 5 centivel... még pisilni sem igazán lehet, csak legfeljebb ülve
megértem a lányt maximálisan, mert a jó kapcsolathoz hozzátartozik a jó szex, sőt a fergeteges szex
sajnálom a barátodat, de ezt adta a gép, járjon prostikhoz, vagy menjen el plasztikai műtétre, hátha tudnak belőle faragni egy valamilyen péniszt
ilyenkor hálát adok az Istennek, hogy nekem nagy a farkam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!