Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is elég szemét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is elég szemét dolog volt?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm mesélte, hogy mit csinált a pasijával. Összevesztek a pasi az egyik lány osztálytársával volt és a barátnőm túl féltékeny, ezért megsértődött és a pasi elment, hogy bocsánatot kérjen (nem értem h miért neki kell bocsánatot kérni...nem is csalta meg meg semmi) szakadt az eső és a csaj meg hagyta h a pasi kint ázzon. Aztán amikor kezdett elcsendesedni az eső akkor közölte vele, hogy nem bocsát meg neki. Pedig én összetenném a két kezem ha olyan pasim lenne mint a barátnőmnek...nem is értem miért ilyen vele mindent megkap amit akar, még a csillagot is lehozná neki.

Mondtam a barátnőmnek, hogy szerintem hülye volt amiért ezt csinálta...majd ha kidobja a pasi akkor meg fog hisztizni. Erre rám is megsértődött...szerintem az ilyen nem barátnő. Ti mit gondoltok erről?

2010. máj. 6. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

hülye p*csa a barátnőd.

amúgy hány éves? úgy 16?

2010. máj. 6. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
El van kényeztetve abarátnőd, egy szánalmas kis pics@, aki azt hiszi, körülötte forog a föld. Majd rájön, hogy nem, amikor ezzel az attitűddel fogja tönkretenni felnőttkora összes valamire érdemes kapcsolatát. Vannak ilyenek, de az ilyen nem a te bajod. Az ilyen embernek a családja, szerettei, esetleg párja(i) kell hogy felnyissák a szemét. ha nem túl hülye hozzá.
2010. máj. 6. 19:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt hozzáteszem, hogy a srác tüdőgyulladást kapott...már nem nagyon nézem a legjobb barátnőmnek, megváltozott nagyon. Amúgy 19.
2010. máj. 6. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előzőkkel, de a pasinak is van egy attitűdje, ha hajlandó a semmiért bocsánatot kérni, meg fossá ázni az esőben. Vagy csinált valamit, vagy hülye ő is.

Amúgy meg az én pasim az első randinkon fél órára átment dumálni a haverjai asztalához. :( Volt egy kis mosolyszübet, aztán folytatódott minden, de a mai napig összetenném a kezem egy pasiért, aki hajlandó lenne megázni a kedvemért az esőben.

2010. máj. 6. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

19 éves létére elég gyerekes xD

Dehát egy kis pozitív:

Végülis ezzel nem téged akart megbántani,és itt nem te vagy a központi szereplő,ugye ezt tudod?Ja és persze nem azért mesélte el neked,hogy vhova leírd a sztorit és mondhasd rá,hogy "az ilyen nem barátnő"...:S ha ezek után beszélgetsz vele,azért említsd meg neki,hogy mi a véleményed RÓLA,MERT AZ A TISZTA...

2010. máj. 6. 20:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Én elmondtam neki h mit gondolok róla, ezért is vesztünk össze.
2010. máj. 6. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán még szívességet is tett a pasinak, hogy megszabadította magától.
2010. máj. 6. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!