Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy és mikor kérdezzem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy és mikor kérdezzem meg hogy valóban VERTE-E A VOLT BARÁTNŐJÉT?

Figyelt kérdés
Aza nagy helyzet hogy kb 2.-os korom óta tetszik egy fiú..van köztünk majdnem 4 év persze hogy fel sem tűntem neki annó :) az is igaz hogy közben tetszettek mások is, de a szívem mélyén ő maradt meg a 'tökéletes'. Na most úgy hozta a sors, hogy mi ketten.. 'összejöttünk' vagyis alakulgat valami és nagyon boldog vagyok (most 16 vagyok, ő meg 19) de a fülembe jutott az, hogy ő állítólag verte a volt csaját. Olyan nehezen hiszem el, igaz hogy nagyon erős de ezt...nem tudom elhinni. Persze ezt csak ő tudja, hogy igaz-e, de mégis hogyan kérdezzem meg és kb hanyadik találka után? :/ vajon alaptalan pletyka vagy van is benne valami..
2012. nov. 18. 10:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell megkérdezni, ha téged is megver, akkor az esti Híradóban úgyis mindenki tudni fogja...
2012. nov. 18. 10:05
 2/15 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet normálisan válaszolni? Ő az első igazi szerelmem! Előtte is volt egy-két 'futó' de nem történt semmi max egy szájrapuszi és tudod miért? Mert lassan 9 éve csak róla álmodozok és...SZERETEM és álmomba sem hittem volna hogy észre vesz valaha most hogy már majdnem megkapom nem akarom elb@szni...az egyik legjobb dolgot ami történt velem...de azért jó volna tudni...
2012. nov. 18. 10:10
 3/15 A kérdező kommentje:
Mikor 'illik' rákérdezni?
2012. nov. 18. 10:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem ez még nagyon a "gyerekszerelem" kategória!Ha kíváncsi vagy rá akkor viszont őszintén kérdezd meg tőle,ha úgy jön ki a lépés!Nem gondolom,h pl:csak az 5.-v 6. találkán kellene ilyeneket kérdezned...ez egy baromság!!!Majd ha lesz rá alkalmad és olyan lesz a helyzet akkor megkérdezed tőle!
2012. nov. 18. 10:13
 5/15 anonim ***** válasza:

16 évesen nem beszélhetünk itt még komoly dolgokról, sem igaz nagy szerelemről. Ez csak egy érzés, mert ennyi idősen szeretnél kötődni valakihez, mint minden fiatal. Ebben a kórban mindenkinek legfontosabb a barátság, mert serdülő korban a szülőkkel nehéz kijönni.

Nem illik rákérdezni, mert bunkóság. Ami történt megtörtént, nem tudsz mit tenni ellene; ha továbbra is ilyen, akkor pedig úgyis otthagyod..

Remélem ez már normális válasz volt a #1 hozzászólásomhoz képest! Csak ezek a kérdések tudod kissé "komolytalanok", ezekre senkitől nem fogsz normális választ kapni..

2012. nov. 18. 10:14
 6/15 A kérdező kommentje:
Amúgy ezt nem értem. Ha egy 17-18 éves ír ki ilyet, akkor abba nincs belekötve. Nem akarok itt prédikálni de egy 16 éves ugyanúgy érezhet mély szerelmet. A nagypapám-nagymamám, anyu és apu is épp ennyi volt. És mielőtt mondanátok hogy 'az rég volt' : a nővérem 22 éves és ő is 15-16 volt mikor járni kezdtek a pasijával és most is együtt vannak...de azért köszi a válaszokat, majd meglátom hogy rákérdezek-e..
2012. nov. 18. 10:22
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg úgy kérdezz rá, hogy: Mennyi olyan esetet hallok, hogy a pasi veri a barátnőjét, neked erről mi a véleményed?

Vagy valami hasonlót.

Semmiképp se úgy, hogy verted a barátnőd?

2012. nov. 18. 10:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Én kérdező egyet értek veled ugyan ugy érezhetünk. Csak az a gond hogy tudod mi még nem ismerjük őket ugy meg minden..... De NE KÉRDEZD MEG, mert ugy fohja érezni hogy nem bizol benne
2012. nov. 18. 10:27
 9/15 anonim ***** válasza:
*fogja
2012. nov. 18. 10:28
 10/15 anonim ***** válasza:

Egyet értek,miért ne tehetne ki ő is kérdést,olyat,amilyet akar!

Amúgy kérdező,ismertem ilyen embert,mindenki azt hitte a baráti társaságban h egy papucs,mert mások előtt úgy elkényeztette a bnőjét,kettesben viszont évekig verte a 4 fal között,kitörte az orrából a porcot,mindenki meg volt lepődve hogy azért nem egy jómadár volt.

Tehát hogy te most mit látsz a pasin,mit mutat az k.rvára csak egy dolog,nem fogja magára kiírni, h NŐVERŐ!

2012. nov. 18. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!