Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elfogadnátok egy olyan pasit aki utál sportolni és edzeni, de rendes és szeretetet akar?
De ha nem nagyon látszik meg, mi a probléma? A nők nem kilóra mérik a férfit. Ha számít is nekik: inkább az alak. Tesznek rá, hogy 80, 100, vagy 120 kiló. Ha nem nagyon látszik, akkor lehet esélyed, bőven.
Ráadásul olyanok is vannak, akiknek kifejezetten a kicsit mackós alkat tetszik.
Inkább arra kellene törekedni, hogy ilyen lányt találj!
Lehet, hogy épp vékony, vagy csinos lány lesz.
Mivel, nem mindig a saját alakjától függ, duci lánynak lehet, hogy vékony fiú tetszik és fordítva.
A többit meg már írtam!
De nem muszáj. Szerintem is "belül" lesz inkább a gond. A verekedéseket szeretted? Talán valami feszültség levezető lehetett számodra, na meg, hogy kicsit bosszút állhatsz embereken.
Írtam, hogy futhatnál is, a sport is jó feszültségelvezető lenne.
De tényleg kerestél fel pszichiátert?
Azért is lenne fontos megbékélned önmagaddal, mert ha dühkitörésed lesz valami apróságért, még az a lány is megijed és otthagy, aki esetleg elfogadna így!
"A szemembe egy utolsó ribanc az aki a súlyom miatt elutasítana, és tényleg megérdemelné ha kezet emelnék rá"
az a csaj aki így önmagadért szeretne minimum mazoista...
Az én szememben meg az egy utolsó szaházi alak aki kezet emel egy nála gyengébb kissebb nőre, az ilyet embernek se hívnám.
Lehet csak a múltam miatt de erre amúgy is háklis vagyok ha engem megütnél kispajtás menne a bicska a bordáid közé. Hadd döntsem már el én hogy mit akarok, szép is lenne odajön egy pasi mondom hogy köszi nem erre pofonvág...(eszednél vagy ember?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!