Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elfogadnátok egy olyan pasit aki utál sportolni és edzeni, de rendes és szeretetet akar?
A alakod legyen a legkissebb bajod ha komolyan gondolod a lepofozás dolgot...akkor mentális problémák is vannak és nem is enyhék.
Nálam számít, nem kellenél így, azt azért hozzáteszem hogy én is több éve napi szinten mozgok, és versenyzek is.
Több hónapokig ez most komoly? Fél év után kezd meglátszani valami ha nem olyan az alkatod vagy nem szedsz rá valamit, ha 2 hónap után feladod az akaraterő hiánya nem pedig genetika. Ez nem varázsütés
Mindenki azt utasít el, akit akar és amiatt amiatt akarja. Ez neked is szíved joga!
Én például simán elfogadom, ha nem tetszem valakinek.
Egyik ember se lehet kényszer a másik számára.
Ha nem tetszik: le lehet fogyni.
De látom, nálad inkább valami pszichés gubi van.:D
Szóval tesó: vagy lefogysz, vagy elfogadod, mert ha megfojtasz bárkit is, mehetsz a börtönbe, ott hátha valami kigyúrt meleg nem utasít el!
Egyébként meg: neked kellene egy 120 kilós nő? De még ez se ok arra, hogy másoktól is elvárd...
Egyébként: utálsz sportolni. Valamit valamiért. Edzeni nem muszáj, a csajoknak mostanában a sovány, nem izmos srácok is bejönnek!
Futhatnál, vagy valami. Az edzéssel a háj változik át izommá, talán épp úgy nagydarab maradnál.
De azt ugye csak viccnek szántad, hogy "rendes"? :P Szeretetet elhiszem, hogy akarsz, láthatólag önmagad se tudod szeretni. Ezért vagy békétlen. De ilyenkor általában mások se tudnak rajtad segíteni.
Utolsó: és ez még csak a kezdet!
Én már odáig eljutottam, hogy még ha képes is vagyok elfogadni valamit, akkor sem várhatom el másoktól, hisz nem biztos, hogy olyanok, mint én.
Általában azok az emberek nem mérik ezt jól fel, akik súlyos pszichés gondokkal küzdenek, állandóan kiszolgáltatottnak érzik magukat és úgy érzik, szociálisan védtelenek, ezért mások a puszta létükkel bántják őket.
Ám egy kívülállónak (természetesen) úgy jön el, hogy az illető önző és mérhetetlenül egoista.
Bár a kettő összefügg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!