Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alszotok este, tv mellet vagy külön? Ha párotok nem akar lefeküdni mert még tv-t néz akkor ott melletetek nézi vagy külön szobában?
gondolj bele, így szokott ez kezdődni, előbb csak külön alszotok, majd pár hónap múlva valamelyikőtök valaki más ágyában alszik...hát, én meggondolnám
szerintem együtt, és akkor nézze minél halkabban a tévét
A barátnőm simán tud tv mellett aludni, általában én szoktam több ideig fennmaradni. A hálóban van egy régi, dobozos szar, azon szoktam váltogatni a csatornákat ha nem tudok aludni, de ha együtt mozizunk, akkor azt a nappaliban tesszük. Egyedül a foci meccsek alatt vagyok száműzve a nappaliba, mert nem tudom nyugodtan végigülni és arra azért felkel.
23/F
a tv nem szobába való szvsz, kell egy jó nagy nappali abba egy tv és kész, hálószobába aludni jár az ember:D én konkrétan reggel felkelek, felöltözök, és legközelebb cask este alvás előtt lépem át megint a szobám küszöbét.
így kéne mindenkinek, igaz én egyáltalán nem nézek tv-t, de ha néznék, akkor a nappaliban tenném, ez a te gondodat is megoldaná:D
Az ággyal szembe ott a TV :D
És én minden este filmezek egyedül is és a barátnőmmel is, mondjuk barátnőmmel általában a film elejét és végét szoktuk látni :)
És a kérdésre válaszolva én nem tudok elaludni vagy csak nagyon nehezen ha nem megy vmi film közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!