Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Péntek este jön hozzám 1 csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Péntek este jön hozzám 1 csaj "dvd-zni" de nem akar semmit. Hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 15:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj neki,hogy elmegy,és inkább ne mász rá,mert akk többet tuti nem megy.
2010. márc. 31. 15:51
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha elsö alkalommal taliztok akkor akar v.mit,ha már taliztatok akkor ne mássz rá!
2010. márc. 31. 15:54
 3/18 A kérdező kommentje:
találkoztunk már, régóta ismerjük egymást. témáról is beszélgettünk de aztmondta hogy most nem akarja, viszont Én akarnám és nemtudom h kéne rávenni :)
2010. márc. 31. 15:59
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha nem akarja, ne próbáld rávenni, mert soha többet nem látod!
2010. márc. 31. 16:01
 5/18 anonim ***** válasza:
nekem ebből egyből az jött le valahogy hogy megvan neki sztem te is gondolj erre és majd legközelebb próbálkozz:D
2010. márc. 31. 16:01
 6/18 anonim ***** válasza:
annyit mondok ----> NE MÁSSZ RÁ!!! A lányok ezt nem szeretik, mert ez tolakodás... Ha szeretnél még talizni a csajjal, akkor legyél türelemmel, mert így csak azt érnéd el, hogy többet nem menne el hozzád "dvd"-ni...
2010. márc. 31. 16:03
 7/18 anonim ***** válasza:
Üvölts rá, hogy "pucsíííícs teeee!!!"
2010. márc. 31. 16:04
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem jött meg neki, szóval nem ez a gond.

Én most 18 vagyok, ő 22 és ezért kicsit komplikáltabb a helyzet..

jah és pont ezért kell:D

2010. márc. 31. 16:14
 9/18 anonim ***** válasza:
10%

mond ki a varázs szavakat: SZÚRNÁM A FOSÓD

tuti beindul tőle;)xD

2010. márc. 31. 17:48
 10/18 anonim válasza:

Csinálj popcornt, és rakd egy olyan tálkába, ami alulról lyukas. A lyukba dugd az álló farkad, és kínáld meg popcornnal!

Ha ez nem jön be, használhatsz különböző randidrogokat, pl: gina.

Jó szórakozást!

2010. márc. 31. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!