Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szeret vagy átver?

Figyelt kérdés

6 hónapos kapcsolatom van ok.22 kezdtük újra mert adtam neki egy esélyt.Előtte is furcsa volt most látom rajta hogy jobban akar.De az üzeneteinéltaláltam hogy más lányokal is beszélget.mujok én ugy vahyok, ha lenne bartnőm, és meg törten tuti nem hagyná el az miatt, azért van bennem felelőség érzet:damuyg éns evagyok óvszer pártiXDD azárt igy pár dologabn hasonlitunk

ha már gyóygszert be veszel attól már nem leszz de ugy látom te 10000% ra akarsz menniigen mert bocs hogy igy fogalmazok, de farkuk után mennek ez beszélgette !Most nekem hazudik hogy szeret???

2012. nov. 17. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
mibajod van??
2012. nov. 17. 21:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a bajom hogy most keres más lányokat vagy engem szeret.Mert azt irta hogy nincs barátnője amikor én vagyok a barátnője!
2012. nov. 17. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést nem lehet értelmezni? Nem írnád le úgy, hogy megértsük?
2012. nov. 17. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsó válaszolóval!Mi van?
2012. nov. 17. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
ha a zagyva lányokat szereti, tuti befutó vagy
2012. nov. 17. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:
headshot pls
2012. nov. 18. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!