Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reniesw kérdése:
Tetszik egy fiú, de nagyon félek hogy átver! Hogy kérdezzem meg töle, hogy átver-e, vagy tényleg szeret? Mert eléggé félénk vagyok! 15 éves lány vagyok, lécives irjátok le hogy hogy tudjam meg, hogy mit is akar csinálni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 21:52
1/7 anonim válasza:
Kezdetnek szokj le a "lécives" szóról.
Tetszik vagy szereted?? Miért nem bízol benne, mi az oka ennek? Beszéltetek már valaha?
2/7 A kérdező kommentje:
Tetszik.Rendben leszokom a lécikéről!De mit tegyek ha tetszik,és remélem,hogy én is neki de félek bármit is mondani neki?
2010. nov. 21. 22:20
4/7 anonim válasza:
Beszéltél már vele? Láttad már élőben? Honnan ismered?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen találkoztunk már,és beszéltem is vele....de egyszer már átvertek és félek újra belevágni!
2010. nov. 21. 22:54
6/7 anonim válasza:
És nem tudsz semmit a fiúról? Volt-e barátnője stb...? Nagy-e a pofája?
Azért vertek át, mert a fiú egy szemét volt, vagy pedig te vagy az a naív típus??
Sajnos nem tehetsz semmit sem...
Én helyedben csak barátkoznék vele, ha tényleg szeret és nem a tested kell, időt fog adni...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy segitettél!!!Jő a tanács!
2010. nov. 21. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!