Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú, de nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reniesw kérdése:

Tetszik egy fiú, de nagyon félek hogy átver! Hogy kérdezzem meg töle, hogy átver-e, vagy tényleg szeret? Mert eléggé félénk vagyok! 15 éves lány vagyok, lécives irjátok le hogy hogy tudjam meg, hogy mit is akar csinálni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Kezdetnek szokj le a "lécives" szóról.

Tetszik vagy szereted?? Miért nem bízol benne, mi az oka ennek? Beszéltetek már valaha?

2010. nov. 21. 22:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Tetszik.Rendben leszokom a lécikéről!De mit tegyek ha tetszik,és remélem,hogy én is neki de félek bármit is mondani neki?
2010. nov. 21. 22:20
 3/7 bumbi02 ***** válasza:
Átversz?
2010. nov. 21. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Beszéltél már vele? Láttad már élőben? Honnan ismered?
2010. nov. 21. 22:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen találkoztunk már,és beszéltem is vele....de egyszer már átvertek és félek újra belevágni!
2010. nov. 21. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:

És nem tudsz semmit a fiúról? Volt-e barátnője stb...? Nagy-e a pofája?

Azért vertek át, mert a fiú egy szemét volt, vagy pedig te vagy az a naív típus??

Sajnos nem tehetsz semmit sem...

Én helyedben csak barátkoznék vele, ha tényleg szeret és nem a tested kell, időt fog adni...

2010. nov. 21. 22:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy segitettél!!!Jő a tanács!
2010. nov. 21. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!