Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret még? Vagy csak átver?
Már több mint 5 éve együtt vagyok barátnőmmel, de mostanában érzem hogy nincs rendben valami. Jók voltak a meg érzéseim, átnéztem a telefonját és a barátnőjének mesélt egy másik srácról hogy mennyire helyes meg nem átlagos stb...
Nos ezt ott előtte meg mutattam neki, hogy ez meg mi a franc, majd megnéztem miket írt vele facebookon...
Teljesen a srácra hajtott, bókolt neki stb...
(egyébként a munkatársa és egy szaros 18 éves gyerek, ő pedig 22 éves nő, de állítólag még nem történt köztük semmi)
Nekem ez nagyon rosszúl esett, állítólag nem akart tőle semmit, és megigérte hogy nem beszél vele többet, majd másnap amikor dolgozott, támadt egy kósza érzésem hogy átnézzem a leveleit (tudom mocskos dolog de nem tehettem mást)
És lám a kukában egy kitörölt beszélgetést találtam az nap, hogy én már megint nézegetem a leveleit, és írta hogy én már úgy is csak egy ex vagyok stb.
Nos amikor hazaért elmondtam neki ezt, és közöltem vele hogy szakítok vele de másfél napon át sírt és győzködött hogy szeret és nem akar elveszíteni, és hogy miattam van mert nem figyelek rá eleget, de én ezzel nem értek egyet, mindig szeretgettem és törődtem vele, de persze vannak hibáim is, senki sem tökéletes. Mivel nekem ő a mindenem hát meg bocsájtottam neki és újabb igéreteket tett, és szeretnénk kijavítani a kapcsolatunkat. Most nem tudok nála lenni mert én is dolgozok, de folyamatosan van bennem egy rossz érzés és tiszta ideg vagyok.
Mi a véleményetek?
Az, hogy ez a kapcsolat már sose lesz jó. Nem fogsz benne megbízni, állandóan azon agyalsz majd, hogy kivel csal meg éppen.
Szerintem halott ügy.
Egyik oldalról sem fog működni. Persze, lehet azt mondani a részéről, hogy nem figyelsz rá. De nem másnak! Hanem neked. Mindent meg kell beszélni, nem halogatni kell, meg megvárni, míg akár meg is csal... Az ő oldaláról mindig lesznek kikacsintások sajnos. Ha már egyszer elkezdte, akkor már lesz több is, csak idő kérdése. Ha megint rosszban lesztek, akkor érdeklődni fog mások iránt, ahelyett, hogy valóban megoldaná az ügyet.
A te részedről pedig a bizalom az, ami az irányába már sosem fog visszaállni. Tudom, hogy rengeteg idő és nagyon rossz. De ha még többet lesztek együtt, még inkább ez lesz... Ne hagyd, hogy kihasználjon... Most lehet, hogy 2 hétig rendben lenne minden, de jön egy kis bökkenő és szalad valakihez vígaszért... 5 év után azt gondolná az ember, hogy az ilyeneket egymás között el lehet már rendezni...
Szia!
Ne haragudj,de szerintem is halott az ügy.
Keress egy normálisabbat,megérdemled.
Ne legyél ideg,idővel jobb lesz!
Sok siker,szorítok neked!
Ha 5 éve vagytok együtt, akkor az azt jelenti, hogy ő 17 éves volt, mikor veled összejött... Előtte talán nem is volt neki senkije... Lehet, hogy úgy érzi, nem élt eleget, még nem tapasztalt eleget, és változásra van szüksége. Szerintem ha most meg is nyugszik, később ugyanúgy elő fog jönni nála ez... Tudod, nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél. Szóval ha nem lennének problémái a kapcsolatával, akkor nem is venne észre más pasit...
Én 21 éves voltam, mikor összejöttem egy fiúval, majdnem 2 évig voltunk együtt (előtte volt pár hasztalan próbálkozásom, meg rövidebb kapcsolataim), de csak akkor vetettem szemet egy munkatársamra, amikor érezni kezdtem, hogy a kapcsolatunk már nem az igazi... Már nem éreztem magam olyan jól, mint az elején. Nem csaltam meg, de pár hónapon belül szakítás is lett a vége. Természetesen a munkatársammal sem jöttem össze. Csak azért írtam, hogy értsd: ha problémák vannak egy kapcsolatban, akkor nyílik meg a szeme az embernek a másik nemre...
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!