Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác szeret hódítani, most kreáljak problémákat és nem mondhatok egyszerűen igen-t mindenre?
Figyelt kérdés
szóval nehezen jött össze velem. mert Véletlen úgy alakult. de úgy látom, ez tetszik is neki, mert ő eléggé olyan, akit akkor érdekel egy lány, ha küzdenie kell. mert amúgy "dobálja a csajokat".
de most, hogy összejöttünk, én szeretem, totál hű vagyok, nem is vagyok amúgy bulizós sem, stb.
szóval most azon van, hogy mikor szeretek belé, mikor lesz szex, stb
de ugye nem adhatom magam csak úgy egyszerűen oda,mert akkor vége. ugye? vagy nem? tehát játszanom kell a kemény csajt? aki esetleg szex után le is lép.
más hogy látja?
2012. okt. 8. 22:09
1/1 anonim válasza:
Sok a szabadidőd, és még ilyen ,,értelmes" kérdéseket is fel tudsz tenni... nyomás ki inkább árkot ásni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!