Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akk szeret vagy csak átver? (bővebben lent)
Szóval van egy pasi aki a legjobb bnőmnek is tetszett és járni akart vele ,de bnőm csúnyán átverte és ez kiderült eddig a fiú azt mondta h bejövök neki de a bnőm jobban most a bnőmmel már rosszban vannak és mostmár nálam próbálkozik. Kérdeztem tőle hha nincs ló akk jó a szamár is ? ő erre azt mondta h ne gondoljam így meg h a bnőmnek nem mondott olyan szép szavakat mint nekem és ez tényleg így van mert a bnőm mindent másolt nekem. Meg azt is mondta h megérti hha nem adok neki 1 esélyt amiért bnőm kelett neki először aki egy bunkó. Most akk csak kihasznál és tényleg így van hha nincs ló akk jó a szamár is?:O
Remélem érthetően írtam le. (nem kellenek bunkó vélemények,csak normális válaszok,ksznm)
Nekem volt egy kiköpött ugyanilyen szituációm. Hidd el, és hallgass rám, nem lesz jó vége. Előbb utóbb veled is azt fogja csinálni, ha a barátnőd mellett meg merte tenni, hogy neked tette a szépet.
Ha jót akarsz magadnak, hajtsd el, nem érdemel meg egy ilyen pasi. Nem rosszat akarok, de tapasztalatból beszélek, hosszabb távon ebből igen nagy balhék lennének.
20/L
Ez a tipikus ha nincs ló jó a szamár eset is. Velem és a barátnőmmel is eljátszotta ezt egy pasi. Lepattintottam, ment a barátnőmhöz. Össze akart ugrasztani minket, a végén már csak erre játszott. Teljesen ellenem hangolta a barátnmet. Plusz a nagy kapcsolatuk annyi volt, hogy hetente egyszer elment a lányhoz, körbeudvarolta, lezavart egy gyors menetet és otthagyta. Aztán mikor megtudta, hogy szakítottam a barátommal, megint próbálkozott, holott még bnőmmel volt. Ekkor békültünk ki megbeszéltünk mindent, én elkezdtem hitegetni a srácot bnőm meg szakított vele, végül én is lepattintottam. S két szék közül a fölre.
NE foglakozz vele!
Megérdemelsz egy olyan fiút, aki azért szerete aki vagy, nem pedig azért mert mást nem kapott meg.
Remélem elküldöd a fenébe ezt a gyökeret!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!