Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy megy egy parkapcsolatban a fizetes ha megiszunk valamit? (lent)
Sosem azert fizetek, mert annyi penzem van, hanem mert jolesik hogy megadhatok neki minden marhasägot.
De ha nem tudok, mert nincs penzem akkor szerintem az alap egy kapcsolatban hogy a mäsik fizet. Vegülis együtt vagytok azokon a programokon, mindenkinek ki kell venni a reszet az anyagiagbol.
Ezzel semmi gond nincs.
Mond neki hogy szeretenel most fizetni te, mert mindig ö fizet...
Fele-fele arányban.
Kivéve, ha kifejezetten én hívom meg, de akkor úgy is készülök, hogy abban a hónapban kevesebb lóvét költök másra.
Viszont ha elvárja tőlem instant, hogy fizessek mindent és pofátlanul mindenből a legdrágábbat veszi akkor kb. lelépek fizetés előtt "kimegyek wc-re okés" - aztán go haza és az életben nem lát többet.
nálunk is mindig a barátom fizetett. én meg úgy döntöttem, vásárolgatok neki ezt -azt amiből láttam, hogy szüksége van. erre kiröhögött és megváltozott. ezután már kikérte magának, ha ő fizetett, meg stb. addig meg neki fel sem tűnt, a világ legtermészetesebb dolga volt, utána meg lenézett, lekezelt...
szóval óvatosan ezzel a fizetgetősdivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!