Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy megy egy parkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy megy egy parkapcsolatban a fizetes ha megiszunk valamit? (lent)

Figyelt kérdés
Mar majdnem egy hete jarok a baratommal es eddig mindig o fizetett. Mar egyszer mondtam neki, hogy fizetek en, de nem hagyta. Most megint megyunk meginni valamit es nem tudom mit csinaljak. Hogy illik ?
2012. nov. 15. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
ennyi idős kapcsolatnál még normális h ö fizet, majd pár év mulva ha még együtt vagytok biztos elö fog fordulni h beszálhatsz a költségekbe. Én a helyedben örülnék h ilyen rendes srác :D
2012. nov. 15. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Sosem azert fizetek, mert annyi penzem van, hanem mert jolesik hogy megadhatok neki minden marhasägot.

De ha nem tudok, mert nincs penzem akkor szerintem az alap egy kapcsolatban hogy a mäsik fizet. Vegülis együtt vagytok azokon a programokon, mindenkinek ki kell venni a reszet az anyagiagbol.

Ezzel semmi gond nincs.

Mond neki hogy szeretenel most fizetni te, mert mindig ö fizet...

2012. nov. 15. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Fele-fele arányban.

Kivéve, ha kifejezetten én hívom meg, de akkor úgy is készülök, hogy abban a hónapban kevesebb lóvét költök másra.

Viszont ha elvárja tőlem instant, hogy fizessek mindent és pofátlanul mindenből a legdrágábbat veszi akkor kb. lelépek fizetés előtt "kimegyek wc-re okés" - aztán go haza és az életben nem lát többet.

2012. nov. 15. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:

nálunk is mindig a barátom fizetett. én meg úgy döntöttem, vásárolgatok neki ezt -azt amiből láttam, hogy szüksége van. erre kiröhögött és megváltozott. ezután már kikérte magának, ha ő fizetett, meg stb. addig meg neki fel sem tűnt, a világ legtermészetesebb dolga volt, utána meg lenézett, lekezelt...

szóval óvatosan ezzel a fizetgetősdivel.

2012. nov. 15. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tök mindegy, hogy "illik". Rajtatok áll a dolog. Ha kellemetlen számodra, hogy mindig ő fizet, mondd meg neki. Véleményem szerint nem baj, ha néha a srác fizet, de jobb, ha nem rögzül szokássá. Én csak abban az esetben fizetek a nő helyett, ha meg van szorulva vagy épp olyanom van, vagy ha nekem épp kézre esik pénztárca. Te tudod, mennyit tudsz rászánni a dologra, amúgy meg lazán! Kommunikáld le vele, és kész :).
2012. nov. 15. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!