Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, ti egy nőben megtalálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti egy nőben megtaláljátok a lelkitársatok is?

Figyelt kérdés

Szerintem egy férfinak is szüksége van lelkitársra, mert a haverok előtt csak a fociról, nőkről, autókról stb. lehet beszélni, de érzelmekről szinte sosem mert azzal átlépünk egy egészséges hetero határt. Egy férfi életében egy nő helyettesíthetetlen nemcsak szexuális szempontból, hanme mert olyan dolgokat tud rólad, amit senki más nem, ő lát full meztelenül, ismeri a ideális esetben az érzelmeidet stb.

EZzel szemben én soha egy nőben nem tudtam megbízni (mert mindig kombináltak és folyamatosan résen kell lenni), ha egy nőnek ideje korán megnyílsz, szinte tutira elüldözöd, őszinte nem lehetsz vele, hisz a nők listáznak és csak az a pozitív amit ők hallani szeretnének, és úgy vettem észre egy férfira csak mint férfi tudnak nézni, de nem mint ember. Ezért van az, hogy a párválasztásnál minden számít, csak az nem mennyire vagy korrekt, hűséges, gyengéd stb. Ezek hiánya miatt később jön a sírás.

De akkor hogy lehet egy nő a férfi lelkitársa? Sehogy?

2012. nov. 15. 10:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

én ismertem egy lányt aki valóban a lelki társam volt és nem mellesleg tökéletesen az esetem külsőre is, csak elcsesztem 16 évesen. Most Spanyolországban él.

Az időt visszaforgatni nem tudom, azóta se találtam olyan lányt mint Ő. Azt hiszem az ilyen lehetőségek csak ritkán adódnak az életben, az lesz igazán boldog ember aki ki tudja használni ezeket a mocsok ritka lehetőségeket.

2012. nov. 15. 21:28
 12/17 anonim ***** válasza:

"16:56 os hozzászólását nem tudok kinek címezte. De én inkább halok meg szex nélkül, mint legyen egy olyan kapcsolatban amit csak az tart össze, és 2 szót se tudok a csajjal beszélni.."

a kérdezőnek írtam.

a választásod meg a te dolgod. az emberek többsége pont azért megy bele szexkapcsolatokba, mert nem akar anélkül meghalni. feltételezem te sem találtál még ilyen lányt, akit a lelkitársadnak mondhatsz.

"Azt hiszem az ilyen lehetőségek csak ritkán adódnak az életben, az lesz igazán boldog ember aki ki tudja használni ezeket a mocsok ritka lehetőségeket."

pontosan erről beszélek. egyrészt ritkán is jön lehetőség, másrészt ne hidd azt, hogy ma olyanok a lányok, mint akkor, mikor 16 voltál. egyre butábbak és unalmasabbak lesznek. tehát 99,99% hogy magányosan halsz meg. a szex már csak mellékes kérdés.

2012. nov. 16. 10:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem, de szüleimnek sikerült 35 évet lehúzni egymás mellett, veszekedések, meg tányértörés nélkül, akkor azért bízom benne hogy nekem is sikerülni fog. De jelenleg van más amin görcsölhetek.
2012. nov. 16. 14:38
 14/17 anonim ***** válasza:

"Nem, de szüleimnek sikerült 35 évet lehúzni egymás mellett, veszekedések, meg tányértörés nélkül, akkor azért bízom benne hogy nekem is sikerülni fog. "

ritka az ilyen, és a békés megélés sem jelent boldogságot és aktív kapcsolatot.

mellesleg aki nem alkalmas rá annak sosem fog sikerülni. a örökölted a jellemüket lehet rá esélyed, de ahhoz kell egy olyan nő is

2012. nov. 17. 07:15
 15/17 anonim ***** válasza:

07:15

Ne akard már bemesélni nekem hogy ők 2en nem boldogok együtt... Főleg úgy hogy nem is látod őket!

amúgy tudom hogy kell hozzá 1 ilyen nő is, ez a legnagyobb probléma, hogy ilyen nem hiszem hogy létezik!

2012. nov. 17. 16:11
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ne akard már bemesélni nekem hogy ők 2en nem boldogok együtt... Főleg úgy hogy nem is látod őket! "

néha egész értelmes megnyilvánulásaid vannak, máskor meg jó nagy baromságokat tudsz összehordani

tegyél belátásod szerint

2012. nov. 18. 04:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Deetó mint te

"és a békés megélés sem jelent boldogságot és aktív kapcsolatot. "

Ez alatt mégis mit kellene értenem?! De tudod mit költői kérdés volt!

2012. nov. 18. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!