Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkileg most padlón vagyok nagyon 2 év várakozás után. Tudom hogy ki kell lépnem de hogyan?
Nem érted az élettársát, akinek még ott van a két gyerek is, de te sem tudsz szakítani.
PERSZE HOGY NEM ÉRTEM! Ő NEM SZERETI A PASIMAT ILLETVE PASIJÁT .. ÉN IGEN.
Ha nem szereti hagyja ott Ő . Párszor már elköltözött a gyerekeivel az anyjához de pár nap után vissza is ment a pasimhoz vagyis az ő pasijához.
DE NEM MEGYEK ODA ! ROSSZ ÖTLET VOLT ! NEM ALÁZKODOK MEG ENNÉL JOBBAN ÉS NEM SÜLLYEDEK LE A NAP BARNÍTOTTA GYEREKEK SZINTJÉRE !
Csak akkor miért van az a mondás hogy ... ha valakit szeretsz küzdj érte és harcolj meg stb... FASZÁG AZ EGÉSZ ! MÁR TUDOM ! :(
"Csak akkor miért van az a mondás hogy ... ha valakit szeretsz küzdj érte és harcolj meg "
Ez a mondás olyan emberre igaz, akiért érdemes megküzdeni. Ezért a férfiért nem érdemes. 2 évig húzta a fejedet a baromságaival, ott vágott át, ahol tudott, gyakorlatilag csak arra voltál neki jó, hogy legyen hova dugnia a farkát. Ne azt várd, hogy felad mindent érted, és happy lesz az élet, rózsaszín felhőkkel megtoldva, hanem inkább kapd össze magadat, koptasd le a francba. Nem bántani akarlak, félre ne érts, de, te vagyok a buta, hogy két évig ezt eltűrted ezt tőle.
Az lenne a legszebb ha 2 szék közül a földre esne .
Megérdemelné :(
Volt neki előttem egy másik nője is akivel csalta az élettársát ..csak én kényelmesebb voltam neki ..GONDOLOM ÉN.. mert én egy városban lakok vele a másikhoz meg utazni kellet meg 45 éves volt ..igaz de neki mindegy .. , vidéki lány,piros lámpa ( nem a semmiért nézegeti ),.. Szerintem ahogy csalja az élettársát velem.. úgy csal engem is mással ... ! MA PL. TUDOM SZEMÉT HÚZÁS VOLT DE HOGY BIZTOS LEGYEK MAGAMBAN ... TETTEM FEL HIRDETÉST A VIDÉKI LÁNYRA.. KÉP NÉLKÜL..MÁS TELEFONSZÁMMAL ( BARINŐMÉ ).. ERRE EGYSZER CSAK HÍVJA A PASIM BARINŐMET ..PERSZE Ő NEM TUDTA HOGY MI VAGYUNK AZOK.. A BALFÉK SZERENCSÉTLEN A SOK APRÓHIRDETÉS KÖZÜL ENGEM TALÁLT MEG . Felvenni nem vettük fel a telót mert megismerte volna a hangunk. Ebből is gondolom illetve tudom hogy mellettem is félre járkál! KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA !
Kérdező, te orvosi eset vagy és ezt a legkomolyabban mondom. Én is voltam kikészülve pasi miatt, amikor hármasával szívtam a cigit és napokig cukros üdítőket ittam, hogy ne ájuljak el, mert egy falat se ment le a torkomon, de aztán erőt vettem magamon és továbbléptem. Te meg kész idegroncs vagy. Ér ennyit egy ilyen fasz? Kapj már a fejedhez, 26 éves felnőtt nő vagy! És keress egy jó szakembert, mert szükséged van rá.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!