Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lelkileg most padlón vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barbi5110 kérdése:

Lelkileg most padlón vagyok nagyon 2 év várakozás után. Tudom hogy ki kell lépnem de hogyan?

Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok Van egy pasi (32 éves) akivel 2 éve ismerkedtem meg,azóta együtt vagyunk.Ha nevezhetjük annak. Neki van 2 gyereke meg élettársa. Engem 2 éve hiteget, hogy engem szeret,én kellek neki és lépni fog.Ma is mondta pl. hogy szeret.. de csak mondta. az egy szó részéről és érzelem nélkül.Ígéret hegyek azok vannak . A sexben meg adok neki mindent és minden nap a vidéki lány meg hasonló oldalakat nézi.Nem elég hogy ott van neki az élettársa,akit nem szeret az ő állítása szerint és 2 éve már nem nyúlt hozzá.. ( ha én nem szeretek valakit nem vagyok vele ha van gyerek közös ha nincs).... , itt vagyok neki én és még így is az olyan oldalakra mászkál. Totál hülyének néz és csak arra kellek neki tudom meg mindenki mondta már ! Ha akart volna már lépett volna a 2 év alatt. A baj az hogy én a sok hazugsága, hitegetése és stb.. dolgai után is szeretem.Nem tudom kimondani azt hogy vége..ennyi volt! Lelkileg kikészített már nagyon az egész. Nem tudom hogy másszak ki ebből az egészből.De ki kell valahogy mert ma már pl. vért hánytam az idegességtől..3 napja nem tudok enni, alvás pár óra csak.. nem tudok ..csak cigi.. 3 doboz naponta . KÉRLEK VALAMI MEGOLDÁST SEGÍTSETEK TALÁLNI! Köszönöm :( !!!!!!!
2012. nov. 14. 22:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem érted az élettársát, akinek még ott van a két gyerek is, de te sem tudsz szakítani.
2012. nov. 15. 00:01
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem érted az élettársát, akinek még ott van a két gyerek is, de te sem tudsz szakítani.

PERSZE HOGY NEM ÉRTEM! Ő NEM SZERETI A PASIMAT ILLETVE PASIJÁT .. ÉN IGEN.

Ha nem szereti hagyja ott Ő . Párszor már elköltözött a gyerekeivel az anyjához de pár nap után vissza is ment a pasimhoz vagyis az ő pasijához.

DE NEM MEGYEK ODA ! ROSSZ ÖTLET VOLT ! NEM ALÁZKODOK MEG ENNÉL JOBBAN ÉS NEM SÜLLYEDEK LE A NAP BARNÍTOTTA GYEREKEK SZINTJÉRE !

Csak akkor miért van az a mondás hogy ... ha valakit szeretsz küzdj érte és harcolj meg stb... FASZÁG AZ EGÉSZ ! MÁR TUDOM ! :(

2012. nov. 15. 00:12
 13/20 anonim ***** válasza:

"Csak akkor miért van az a mondás hogy ... ha valakit szeretsz küzdj érte és harcolj meg "

Ez a mondás olyan emberre igaz, akiért érdemes megküzdeni. Ezért a férfiért nem érdemes. 2 évig húzta a fejedet a baromságaival, ott vágott át, ahol tudott, gyakorlatilag csak arra voltál neki jó, hogy legyen hova dugnia a farkát. Ne azt várd, hogy felad mindent érted, és happy lesz az élet, rózsaszín felhőkkel megtoldva, hanem inkább kapd össze magadat, koptasd le a francba. Nem bántani akarlak, félre ne érts, de, te vagyok a buta, hogy két évig ezt eltűrted ezt tőle.

2012. nov. 15. 00:27
 14/20 A kérdező kommentje:

Az lenne a legszebb ha 2 szék közül a földre esne .

Megérdemelné :(

Volt neki előttem egy másik nője is akivel csalta az élettársát ..csak én kényelmesebb voltam neki ..GONDOLOM ÉN.. mert én egy városban lakok vele a másikhoz meg utazni kellet meg 45 éves volt ..igaz de neki mindegy .. , vidéki lány,piros lámpa ( nem a semmiért nézegeti ),.. Szerintem ahogy csalja az élettársát velem.. úgy csal engem is mással ... ! MA PL. TUDOM SZEMÉT HÚZÁS VOLT DE HOGY BIZTOS LEGYEK MAGAMBAN ... TETTEM FEL HIRDETÉST A VIDÉKI LÁNYRA.. KÉP NÉLKÜL..MÁS TELEFONSZÁMMAL ( BARINŐMÉ ).. ERRE EGYSZER CSAK HÍVJA A PASIM BARINŐMET ..PERSZE Ő NEM TUDTA HOGY MI VAGYUNK AZOK.. A BALFÉK SZERENCSÉTLEN A SOK APRÓHIRDETÉS KÖZÜL ENGEM TALÁLT MEG . Felvenni nem vettük fel a telót mert megismerte volna a hangunk. Ebből is gondolom illetve tudom hogy mellettem is félre járkál! KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA !

2012. nov. 15. 00:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Te bolond vagy.
2012. nov. 15. 01:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, te orvosi eset vagy és ezt a legkomolyabban mondom. Én is voltam kikészülve pasi miatt, amikor hármasával szívtam a cigit és napokig cukros üdítőket ittam, hogy ne ájuljak el, mert egy falat se ment le a torkomon, de aztán erőt vettem magamon és továbbléptem. Te meg kész idegroncs vagy. Ér ennyit egy ilyen fasz? Kapj már a fejedhez, 26 éves felnőtt nő vagy! És keress egy jó szakembert, mert szükséged van rá.

26 N

2012. nov. 15. 23:59
 17/20 A kérdező kommentje:
Problémák megoldódtak ! :) . Leültünk megbeszéltük a dolgokat miután őt kiengedték a kórházból ! Sztori a következő : Megmondtam neki vége , ennyi volt..ő sírt letérdelt könyörgött ne inkább megöli magát de nélkülem nem akar és nem fog élni! Én nem engedtem az elhatározásomból.Erre a párom felállt fejét 3 szor szekrény ajtóba verte , ami ketté tört.Feje felrepedt,párom elájult.Nem tért magához,remegett csak..felmosdattam de nem jártam sikerrel mert eszméletlen volt ugyan úgy .Hívtam a mentőket.Ők bevitték a kórházba.Ideg össze omlás,agyrázkódás enyhe nyaki csigolya sérülés.Akkor rájöttem nem kellet volna ezt tennem és arra is rájöttem hogy tényleg igazán szeret engem! Otthagyta az élettársát ! Már együtt lakunk ! Megérte a 2 év várakozás !! Most ott tartunk a kapcsolatunkban hogy össze kötöztünk végre :)és kisbabát szeretnénk ! Dolgozunk már az ügyön is ! Köszönöm mindenkinek a választ ! Ha 2 ember szereti egymást azokat senki nem választhatja el ! :) És ha igazán boldog akarsz lenni meg kell tanulni tűrni, várni és szenvedni ! Na meg harcolni a másikért ! Mert ha igazán szereted harcolsz érte és soha nem engeded el és nem adod fel :) !!!
2012. nov. 18. 20:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Jesszus Te egy ilyen emberrel együtt akarsz élni? ez nem normális amit csinált. Mostantól félhetsz majd mindig hogy mikor ugrik ki az erkélyről, de ha Te igy leszsel boldog csináld, de tuti sok gond vár rád még mellette. De ne legyen igazam.
2012. nov. 18. 20:41
 19/20 anonim ***** válasza:
HUUU most olvasom amiket előzőleg írtál, hát megérdemlitek egymást....
2012. nov. 18. 20:42
 20/20 Hanariko ***** válasza:
Hát ez elég brutális... de ha neked ez az élet kell, hajrá. Én biztos nem lennék együtt egy ilyen idegronccsal, aki a saját fejét szétveri a szekrényben és annyira éretlen kis hülye hogy öngyilkossággal fenyegetőzik. Ez érzelmi zsarolás, ilyne elég pedig nem állítjuk azt, akit IGAZÁN szeretünk. De mindegy, biztos ebbe is van szépség csak én nem látom.
2012. nov. 19. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!