Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha valaki vár a párjára?
Figyelt kérdés
A párom messze él tőlem, 2,5 éve élünk párkapcsolatban, még 1 évet várnom kell rá, hogy összeköltözzünk. És jól bírom. :) Vélemények?
23/F
2012. júl. 2. 15:32
1/6 anonim válasza:
En hat honapja vagyok tavol a szerelmemtol...kozeljovoben sem lehetunk sokat egyutt, max egy evben 3-4 szer, de nem tudunk donteni, tulsagosan szeretjuk egymast
2/6 A kérdező kommentje:
Mi utoljára 1 éve találkoztunk élőben. De összeköltözés után minden jó lesz. Egyébként minden nap beszélünk.
2012. júl. 2. 15:38
3/6 anonim válasza:
Ha valaki elég erős és kibírja, akkor nincs gond. :) Viszont, ha kellemetlen a dolog, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy mennyire éri meg várni rá.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor rossz, amikor kanos vagyok vagy ilyesmi, de akkor is csak rá gondolok... :D Szóval, egyébként bírom, elég jól.
2012. júl. 2. 15:49
5/6 anonim válasza:
Mi is így voltunk sokáig. Aztán egy városba költöztünk, pár hete pedig egy lakásba is. Így jobb, de szívesen vártam rá, és most is megtenném bármikor.
21/L
6/6 anonim válasza:
Azért arra készülj fel, hogy nem lesz zökkenőmentes :) Mi is így voltunk, kéthavonta voltunk együtt 1 hetet, NAGYON NAGYON SZERETEM, de mikor sikerült megoldani az összeköltözést, utána nem volt zökkenőmentes.Hozzá kell szokni, hogy sokat vagytok együtt.Perszee jó az ha minden nap beszéltek, de mégsem olyan mint mikor ottvagytok egymásnak.Az a lényeg, hogy legyetek türelmesek egymással, és mindent beszéljetek meg őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!