Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy fiú elkezd pityeregni, ha nagyon hiányzik neki a bnője?
Öhh, a "nem férfi" jelző talán túlzás, de hogy férfiatlan számomra az biztos. Én egy férfitól azt várom, hogy felnézhessek rá, legyen talpig ember, biztonságban érezzem magam mellette, erőt sugározzon, kitartást. . . Van az a helyzet, amikor "megengedett", de holmi távol lét miatt nem.
Én még nőként sem pityergek, pedig sokszor van tőlem távol a párom.
ma 21:18: Na erről is lemondtam már végleg, hogy valaha is felfogjam. A felnézés alapból nem kölcsönös? Úgy értem, kölcsönös tisztelet, megbecsülés.
Az én barátom meg kislányosnak tartja az ilyen nőket, szerinte nem felnőtt Nők. :)
Nem a pityerséssel van a "gond", az mindkét nemnél előfordulhat, csak ezzel az egyoldalúsággal. De hát, nem vagyunk egyformák.
Hozzátenném, néha a férfiak is megsínylik, mert a "gyámoltalan" nők miatt kell játszaniuk a karót nyelt kőkemény fickót egy életen át.. nem csoda, ha sokan beleunnak.
Akik negatív választ írtak, valószínűleg még nem voltak igazán szerelmesek, hiába is mondják annak. Am megvan amiket írtatok, hogy biztonságban érzi magát melletem stb. De ha 1x kell, akk nem folytom vissza, mert a végén rideg ge*i leszek.
Aki meg pozitívat írt, az akkor egy aranyos csaj lehet. Am a bnőm is azt csinálta, és neki ez tetszik hogy egy férfi nem takargatja a könnyeit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!