Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy fiú elkezd pityeregni, ha nagyon hiányzik neki a bnője?

Figyelt kérdés

2012. jún. 30. 21:14
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Hát kicsit furcsa, de nincs ebben semmi kivetni való.
2012. jún. 30. 21:16
 2/34 anonim ***** válasza:
Különösebben semmi, nem nézem le emiatt, vagy hasonlók. Aranyos. :) Én nem vagyok érzelgős, de abszolút nem vonzó számomra a mindig karót nyelt kemény pasit játszó.
2012. jún. 30. 21:16
 3/34 A kérdező kommentje:
De cikinek tartjátok, vagy inkább aranyosnak hogy nem titkolja a könnyeit és hogy ennyire szereti a bnőjét??
2012. jún. 30. 21:17
 4/34 anonim ***** válasza:
23%
Bocs, de fiú létemre válaszolok: ez gáz, szánalmas és nevetséges. 24F
2012. jún. 30. 21:17
 5/34 anonim ***** válasza:

Öhh, a "nem férfi" jelző talán túlzás, de hogy férfiatlan számomra az biztos. Én egy férfitól azt várom, hogy felnézhessek rá, legyen talpig ember, biztonságban érezzem magam mellette, erőt sugározzon, kitartást. . . Van az a helyzet, amikor "megengedett", de holmi távol lét miatt nem.

Én még nőként sem pityergek, pedig sokszor van tőlem távol a párom.

2012. jún. 30. 21:18
 6/34 anonim ***** válasza:
Nem ciki, egyáltalán nem. Inkább aranyos, ha már választani kell. :) Ahogy írtam: én nem vagyok érzelgős, nem várok ilyesmit, de bajom sincs vele. Kedvesen mosolyognék rá, mikor megtudom. :D
2012. jún. 30. 21:18
 7/34 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyi idős az a fiú. Egy óvodásnál simán belefér.
2012. jún. 30. 21:20
 8/34 anonim ***** válasza:

ma 21:18: Na erről is lemondtam már végleg, hogy valaha is felfogjam. A felnézés alapból nem kölcsönös? Úgy értem, kölcsönös tisztelet, megbecsülés.

Az én barátom meg kislányosnak tartja az ilyen nőket, szerinte nem felnőtt Nők. :)

Nem a pityerséssel van a "gond", az mindkét nemnél előfordulhat, csak ezzel az egyoldalúsággal. De hát, nem vagyunk egyformák.

Hozzátenném, néha a férfiak is megsínylik, mert a "gyámoltalan" nők miatt kell játszaniuk a karót nyelt kőkemény fickót egy életen át.. nem csoda, ha sokan beleunnak.

2012. jún. 30. 21:21
 9/34 anonim ***** válasza:
A könnyhullatás egyébként semmilyen összefüggésben nincs a másik iránt érzett szeretet milyenségével, erejével.
2012. jún. 30. 21:21
 10/34 A kérdező kommentje:

Akik negatív választ írtak, valószínűleg még nem voltak igazán szerelmesek, hiába is mondják annak. Am megvan amiket írtatok, hogy biztonságban érzi magát melletem stb. De ha 1x kell, akk nem folytom vissza, mert a végén rideg ge*i leszek.

Aki meg pozitívat írt, az akkor egy aranyos csaj lehet. Am a bnőm is azt csinálta, és neki ez tetszik hogy egy férfi nem takargatja a könnyeit!!

2012. jún. 30. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!