Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy fiú elkezd pityeregni, ha nagyon hiányzik neki a bnője?

Figyelt kérdés

2012. jún. 30. 21:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Köszi kérdező :)
2012. jún. 30. 21:30
 22/34 anonim ***** válasza:
Bólogató kutyás válaszadó: érthető, de így se érzem jogosnak, mert a saját véleményemet írtam. Az pedig elég következetes részemről mindennel kapcsolatban. :)
2012. jún. 30. 21:31
 23/34 anonim ***** válasza:

én fiú vagyok. pityeregni nem szoktam de szerintem is belefér. ja és én se szeretem a "kislányokat". nekem társ kell, akivel kölcsönösen számíthatunk egymásra.

ha vmi gondja van én vigasztalom, de lelkileg ugyanúgy számíthatok rá,én nem akarom egész életemben a macsót játszani

apám úgy csinált,de látszott rajta mennyire nem volt boldog

nem gyereket akarok hanem TÁRSAT :)

2012. jún. 30. 21:36
 24/34 anonim ***** válasza:
és ez nem jelenti h barátnőm nem tud tisztelni vagy bízni bennem mert tudja,hogy tűzbe mennék érte :)
2012. jún. 30. 21:37
 25/34 Diavolino44 ***** válasza:
Nem az eredeti kérdésre reagáltam, hanem amit utána írt a kérdező, hogy aki nem sírta el még magát az nem volt igazán szerelmes.
 26/34 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,én fiú vagyok,de szerintem ez nagyon szánalmas.

Ha távol van a barátnőd az nem olyan nagy dolog.Emiatt még nem kell sírni.

Biztos van olyan lány aki ezt aranyosnak tartja-még itt a válaszolók között is-de ők Fluor Tomit meg Justin Biebert is aranyosnak tartják:)

25F

27/34 anonim ***** válasza:
Nem, csak tudjuk, hogy a fiúk is emberek. Mellesleg valószínűleg önállóbbak vagyunk a többi lánynál, ezért nem apukára van szükségünk, aki mindig megvéd (jelképesen- úgy értve, hogy gyermetegek lehetünk mellette) :)
2012. jún. 30. 21:41
 28/34 anonim ***** válasza:

Eszébe jutott a barátnője, és kijött pár könnycsepp, mert gondolom szereti a lányt, és hiányzik neki.

Ezzel tényleg nincs gond.

Van amit én sem bírok fiúknál: a nyavalygást, a hisztit, a nyálas érzelgősséget, de az emberi érzelmek megnyilvánulását néha maximálisan elfogadom. :)

Mégcsak túl romantikus sem vagyok, sőt..

Egyszerűen nem értem, mi kivetnivaló van ebben?

2012. jún. 30. 21:43
 29/34 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos és jó dolog, hogy így kimutatja az érzéseit és nem zárja magába.
2012. jún. 30. 21:44
 30/34 anonim ***** válasza:
Egyébként azt is megnézném, hány fiú járt más hasonlóan, akik nem írnák ki így soha, mint a kérdező. :D Érdekes statisztika lehetne. ;D
2012. jún. 30. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!