Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy fiú elkezd pityeregni, ha nagyon hiányzik neki a bnője?
én fiú vagyok. pityeregni nem szoktam de szerintem is belefér. ja és én se szeretem a "kislányokat". nekem társ kell, akivel kölcsönösen számíthatunk egymásra.
ha vmi gondja van én vigasztalom, de lelkileg ugyanúgy számíthatok rá,én nem akarom egész életemben a macsót játszani
apám úgy csinált,de látszott rajta mennyire nem volt boldog
nem gyereket akarok hanem TÁRSAT :)
Ne haragudj,én fiú vagyok,de szerintem ez nagyon szánalmas.
Ha távol van a barátnőd az nem olyan nagy dolog.Emiatt még nem kell sírni.
Biztos van olyan lány aki ezt aranyosnak tartja-még itt a válaszolók között is-de ők Fluor Tomit meg Justin Biebert is aranyosnak tartják:)
25F
Eszébe jutott a barátnője, és kijött pár könnycsepp, mert gondolom szereti a lányt, és hiányzik neki.
Ezzel tényleg nincs gond.
Van amit én sem bírok fiúknál: a nyavalygást, a hisztit, a nyálas érzelgősséget, de az emberi érzelmek megnyilvánulását néha maximálisan elfogadom. :)
Mégcsak túl romantikus sem vagyok, sőt..
Egyszerűen nem értem, mi kivetnivaló van ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!