Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy fiú elkezd pityeregni, ha nagyon hiányzik neki a bnője?
Amúgy minek teszel fel kérdést, ha nem érdekel csak annak a válasza, aki olyan mint a bólogatós kutya?
17 éves fiú vagy, majd kinövöd!
Szerintem aranyos. :) Nekem nincs bajom vele.
Egy nőnek ne legyen tartása? Az én pasim se szereti ezeket a felnézés mániásokat. Jogosan, megértem. A bizalom kölcsönös, de még a biztonság is.
És kérdezem én: felnőtt emberként nem fordulhat elő néha bárkivel + a nőnek nem kell lelkileg erősnek lennie? Nekem már nagyanyám is azt mondta, bármi rossz történt a családban, ott a nő állt helyt lelkileg.
Szegény szomorú lenne, ha látná, manapság mennyi "kislány" támaszkodik a pasijára! :/
Szerintem te nem voltál igazán szerelmes. Egy nőnek meg kell adni a teret különben ez csak egy fokozott birtoklási vágy semmi több. Ha egy madarat kalitkába zársz egy idő után boldogtalan lesz, akárhogy szereted...
Sőt azzal, hogy ennyire ragaszkodsz, saját magadat teszed tönkre, s ki fog szeretni belőled. Mert azért szeretett beléd mert önálló személyiség voltál, önálló élettel, gondolatokkal.
ma 21:25
Ott az igazság!! <3
Diavolino44: Azt én sem szeretem, ha úgy érzem, kapcsolatfüggő a másik, aki belém kapaszkodik, akinek egy mentőöv vagyok. Kellemetlen érzés.
De én sem vagyok-voltam soha ilyen.
Viszont szerintem a kérdés nem erre vonatkozik, hanem, hogy előfordulhat-e anélkül a könnyhullatás, hogy ciki legyen. Nem tudom, miből következtettél erre, amit leírtál a fiúról?
Szerintem semmi gond vele, főleg ebben a korban.
"21:26"-os! Olvasd el újra és próbáld értelmezni!
De, hogy ne jelentsen gondot: ezt a vele egyetértőkre értettem. Mivel a kérdező csak annak a válaszát fogadja szívesen aki vele egyetért= "bólogató kutya".
Remélem így már érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!