Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután megmondtam a lánynak, hogy oda vagyok érte mit jelenthet az ha nem tud egyértelmű választ adni, viszont küldözget szerelmes számokat holott tudja, hogy fáj nekem ha ezt teszi?
Figyelt kérdés
Élvezi, hogy szenvedek esetleg így húzza az időt, hogy én adjam fel esetleg ez a célegyenes szenvedtetés?2012. szept. 3. 19:05
1/6 anonim válasza:
Élvezi, hogy közben (gondolom) sztárolod.
2/6 anonim válasza:
a tétovázás a dadogás, a nem tudom szavak bizonytalanságra utalnak és a bizonytalanság kételyekhez vezet és a kételyek egy határozott Nem-hez.
A kedvessége a zenék pedig csak azért vannak mert sajnál.
3/6 anonim válasza:
Szerintem azt várja hogy pedálozz még egy picit (vagy jó sokat).
4/6 anonim válasza:
Élvezi, h szenvedsz. A lányok ilyenek, ha csúnyának tartanak egy srácot, akkor annak szerintük nincs is lelke.
5/6 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nagyon jót tesz az egójának, hogy valaki odavan érte, de járni nem fog veled.
A szerelmes számok küldözgetésével, meg amik majd ezután jönnek próbálja feszegetni a határokat, hogy meddig mehet el veled, mi az amit megtehet veled.
A helyedben megszakítanék vele minden kapcsolatot minél előbb, amíg el nem felejted!
6/6 mfanatic válasza:
Mivel nem adott egyértelmű választ, de húzza a fejed a "számokkal", hogy Te mégjobban teperj utánna, a helyedben elfelejteném és inkább egy komolyabb, határozottabb lányt keresnék. A viselkedése nem éppen az érettségét mutatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!