Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek bejön, ha egy lány tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejön, ha egy lány tud barkácsolni, szerelni és önálló is?

Figyelt kérdés
Tehát önálló, el tudja magát látni, kissé talán független, tegyük fel, hogy autót kell szerelni, természetesen csak olyan típusú szerelésre gondolok, ami otthon is kivitelezhető, és ő megoldja, de közben szép és intelligens is?!

#szerelő #önálló lányok
2012. nov. 10. 21:21
1 2 3 4 5
 31/48 VVMMvvmm ***** válasza:
Ja, és szerény is legyen! Ez kimaradt!
2012. nov. 11. 02:45
 32/48 A kérdező kommentje:

Nem szeretném tovább vinni a családi gazdaságot, főleg, mert mára már nincs is olyan, másik indok pedig, hogy Magyarországon ebből nem lehet megélni, esetleg külföldön. Természetesen nem akarok magamnak férjet egy hamar, először világot látni volna kedvem :)

Igen, Pesti vagyok, mert itt járok egyetemre!

Nem hinném hogy jelentkeztem volna a házasodna a gazda című műsorba, legfőképpen azért nem, mert egy lány/nő ne fusson a férfiak után! Ha kell valami, kezdeményezzenek a férfiak!

Örülök neki, hogy nem csak én vagyok ilyen!

Utolsó válaszolónak: Sajnálom, hogy ez alapján keresel párt! Ki kell ábrándítsalak, ugyan is az ilyen nő csak az álmaidban él!

2012. nov. 11. 16:21
 33/48 anonim ***** válasza:
Egyébként olyan pasit szeretnél, aki talpraesettebb még nálad is, vagy olyat, aki hagyja, hogy te hordd a nadrágot?
2012. nov. 11. 19:18
 34/48 A kérdező kommentje:
Tudod, mos, főz, takarít és csendben van! :) Viccet félretéve, nem szeretem a gyenge, amolyan papucs férfiakat!
2012. nov. 11. 19:56
 35/48 anonim ***** válasza:
Szép? Egy képet küldesz magadról hogy ezt alátámaszd?
2012. nov. 11. 19:59
 36/48 anonim ***** válasza:
Kifelejtetted, hogy az ágyban is legyen alázatos. :)
2012. nov. 11. 20:03
 37/48 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet :)
2012. nov. 11. 20:10
 38/48 A kérdező kommentje:
Szögezzünk le valamit! Nem tartom magamat gyönyörűnek, inkább csak átlagosnak. Képet nem küldök magamról, ugyan is ez egy arc nélküli kérdés, és nem akarom tovább személyisíteni! Annyit elárulhatok, hogy nagy kék szemeim és barna hajam van, testalkatomat illetően kissé vékonyabb vagyok az átlagosnak mondhatónál, és 165-168 cm magas vagyok.
2012. nov. 11. 21:10
 39/48 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel a női habitussal, hogy nagyon vagánynak meg vonzónak tűnhet első látásra, de hosszú távon baromi nyomasztó tud lenni egy ilyen "szupernő". Minden normális pasi szeretne férfi maradni egy kapcsolatban.
2012. nov. 11. 21:26
 40/48 anonim ***** válasza:

Ilyenkor sajnálom igazán, hogy öreg vagyok már az egyetemista lányokhoz.

Élsz még pár évet pesten, és mire 25 leszel elpárolog belőled mindez.

2012. nov. 11. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!