Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek bejön, ha egy lány tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejön, ha egy lány tud barkácsolni, szerelni és önálló is?

Figyelt kérdés
Tehát önálló, el tudja magát látni, kissé talán független, tegyük fel, hogy autót kell szerelni, természetesen csak olyan típusú szerelésre gondolok, ami otthon is kivitelezhető, és ő megoldja, de közben szép és intelligens is?!

#szerelő #önálló lányok
2012. nov. 10. 21:21
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Akkor te megfordítanád a rendszert? :) Mert én inkább megmaradnék a barkácsolásnál és a főzést a nőkre hagynám :P
2012. nov. 10. 22:06
 22/48 A kérdező kommentje:
Nem fordítanám meg a rendszert! De szívesebben szerelek akár kocsit is, mint főzök, izgalmasabb! :)
2012. nov. 10. 22:09
 23/48 anonim ***** válasza:
igazából ez olyan mint hogy egy férfi tud-e gitározni, teljesen mellékes, valaki szemében egy +pont, de semmit sem befolyásol
2012. nov. 10. 22:14
 24/48 anonim ***** válasza:

Ha az a terved, hogy tovább vidd a családi gazdaságot, akkor olyan fiút kell találnod magadnak, aki hozzád hasonlóan gondolkodik. Az pedig nem lesz egyszerű. Ha vannak is pl. az egyetemeden olyanok, akik hozzád hasonlóan nőttek fel, legtöbbjük azért van ott, hogy elkerülhessen otthonról.

Persze nem kötelező egyből férjnek valót választanod, körbenézhetsz előtte a nagyvilágban.

2012. nov. 10. 22:15
 25/48 anonim ***** válasza:
Pesti vagy?
2012. nov. 10. 22:32
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

Jelentkezned kellett volna a Házasodna a gazdába:P

Bizots örült volna neked valamelyik:) (bár nem hiszem,hogy csak ők)

2012. nov. 10. 22:37
 27/48 anonim ***** válasza:

Én is ilyen csaj vagyok, mármint nem verem magamat a földhöz, ha fel kell fúrni egy képet a falra, vagy ki kell cserélni az izzót az autóban. Szerintem az lenne a természetes, ha minden csaj ilyen lenne.

A családban alapvetően mindig apu dolga volt a barkácsolás és a ház körüli dolgok megjavítása, de anyu sem ijedt meg soha apróbb munkálatoktól, valószínű elörököltem én is, hogy kifejezetten szeretek ilyen dolgokkal bíbelődni. Pl anno a szekrényeimet nem engedtem, hogy apu rakja össze, imádtam! :)

Ettől függetlenül megmaradok nőnek és hagyom hogy a párom verje a mellét, hogy feltudta tenni a képet a falra, jól megdicsérem, hogy milyen ügyes kis férjem van nekem. :) A ház körüli barkácsolni valókat pedig együtt csináljuk, együtt találjuk ki hogyan és együtt is oldjuk meg.

2012. nov. 10. 23:17
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyan nőtípus vagyok, aki nem ijed meg, ha be kell verni egy szöget a falba vagy valami apróbb szerelési munkát el kell végezni. Apám gépészmérnök, már gyerekkoromtól kezdve szólt, ha valami segítség kellett neki, amikor bütykölt. Festettem már ki komplett lakást is. Furcsa, hogy ez kuriózum. De emellett igyekszem megmaradni nőnek, ilyen hardcore barkácsolást nem szívesen vállalnék, azt átadom a pasiknak, meg a véresszájú feminista nőknek:DD
2012. nov. 10. 23:43
 29/48 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, ha egy lány önálló, és nem egy elkényeztetett pics@, mert azok 1 dugásra jók :D
2012. nov. 11. 01:13
 30/48 VVMMvvmm ***** válasza:
24%

Lehet bejön.És lehet, hogy a következő is bejön:

okos,szép,Nobel díjas,300 kilóval nyom fekve,

szeret takarítani és felásni a kertet,keveset fogyaszt,

imádja a poénjaimat,egészséges,legalább 100 éves

koráig top formában van,GAZDAG,minden vagyonát nekem adja,

jó stb. Talán bejönne...

2012. nov. 11. 02:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!