Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek bejön, ha egy lány tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejön, ha egy lány tud barkácsolni, szerelni és önálló is?

Figyelt kérdés
Tehát önálló, el tudja magát látni, kissé talán független, tegyük fel, hogy autót kell szerelni, természetesen csak olyan típusú szerelésre gondolok, ami otthon is kivitelezhető, és ő megoldja, de közben szép és intelligens is?!

#szerelő #önálló lányok
2012. nov. 10. 21:21
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Gondolom nektek is bejön, ha egy pasi tud mondjuk főzni. Nekünk ez ugyan olyan. Nem feltétel, de vonzó tulajdonság, ha pl. nem ijed meg villanykörte kicserélésétől. De azért, ha mindkét fél éppen ráér, akkor azért mindenki maradjon meg a társadalmilag elfogadott szerepkörnél. (Pl. ne úgy teljen egy vasárnap, hogy az asszony az autót bütyköli én meg addig csináljam az ebédet.)
2012. nov. 10. 21:33
 12/48 A kérdező kommentje:
Fején találtad a szöget!
2012. nov. 10. 21:37
 13/48 anonim ***** válasza:

Mivel foglalkozol egyébként?

A munkádból adódóan vagy ilyen talpraesett, vagy fiús családban nőttél fel?

2012. nov. 10. 21:41
 14/48 ASOT ***** válasza:

emellett , ha nem kertel és megmondja az őszintét ha valami nem tetszik neki, nem pedig olyan aki turkál a kajában és fintorog, hanem megmondja h ő azt nem szereti.

szóval egyenes...

akkor elég sok minden ki van pipálva.

De persze még nagyon sok minden van amik sorjában derülnek ki ha megismerik egymást egyre jobban.

2012. nov. 10. 21:47
 15/48 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még semmivel, egyetemista vagyok! Viszonylag gyakran voltam magamra utalva, farmon nőttem fel, ahol tudni illik mindig van valami munka, kerítés javítás, jószágok terelése, természetesen a ház körüli munkákat is értem ezalatt. Egyetemistaként egyedül élek egy kis családi házban, van autóm is, ebből adódóan megint magamra vagyok utalva. De ez mára nagyon természetes lett nekem. Csak nem tudom megszokni a nagyvárosokban lakó tunya embereket, és egyetemistákat, akik életükben nem nyírtak füvet, de még kalapács sem volt a kezükben!
2012. nov. 10. 21:48
 16/48 anonim ***** válasza:
ajjajj, sőt még nem is merném odaadni a kezébe :)
2012. nov. 10. 21:51
 17/48 A kérdező kommentje:
Nekem mindig azt tanították, hogy legyek egyenes, ne féljek kimondani a véleményem! Én tartom magam a tanácsokhoz, hisz a farmon nem volt mit "sumákolni".
2012. nov. 10. 21:52
 18/48 anonim ***** válasza:
És akkor ki fog főzni? :D
2012. nov. 10. 21:57
 19/48 anonim ***** válasza:

De ugye otthon nem farmnak hívjátok? :)

Legalábbis nekem ez annyira furcsa.

2012. nov. 10. 21:57
 20/48 A kérdező kommentje:
Főzhet a férj is, de én is tudok! :) Nem, otthon nem farmnak hívjuk, ami azt illeti, mára már nem is farm, csak egy családi ház, nagy udvarral és sok haszonállattal! Kirepültek a fészekből a fiókák, és nincs, aki besegít a mindennapos munkába, többek között a távolság az egyik akadály, így már nem működik a "farm". De ha a mai világban meglehetne élni a farmerkedésből, esetleg állattenyésztésből, szívesen folytatnám!
2012. nov. 10. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!