Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, ti hajlandóak lennétek egy meleg fiú álbarátnőjének lenni?
nem olvastam el minden választ, szóval ha ismételek akármit/kit is, akk. bocsi, de saját sztoryn keresztül:
szóval, legjobb barátom egy meleg srác, akivel 3 évvel ezelőtt jártam (akkor még magáról sem tudta). nekem ő volt az első barátom, az első nagy szerelem. aztán miután szakítottunk (nem csak emiatt, félig távkapcs. volt) később bevallotta, h a fiúk jobban érdekli.
én magamról mindig is sejtettem valamit, de konkrét okokat nem tudtam mondani, vagy bármit bizonyítani magamnak, de amikor láttam az ő megnyílását , bennem is elkezdett mocorogni valami, éy mostanra teljesen elfogadom magam.
ennyit a keretről, h a kérdésre is válaszoljak:
itthon nekem nem tudják, se engem, se a legjobb barátom másságát, míg nála az övét igen. anyum a mai napig azt hiszi, h fülig szerelmes vagyok belé, h de jó lenne a férjemnek... igazából egyszer mélyebben belegondoltam, h lazán el tudnánk játszani az általad vázolt családi idilt, de valójában minketten félrek*runk.
Szóval ha felmerülne ez az 5let, akkor szertintem megvalósítható lenne :D
(Amúgyis valszeg külföldre együtt, közös albérletbe költöznénk.)
igen, eléggé gáz volt, h keresztszüleim előtt is felhozta egyszer, és kb az egész család ismeri, én ilyenkor meg pirulok, mi mást tehetnék?
am tervezem, idáig osztályból már tudják 5-en, meg tervezem még pár barátnőmnél, ésután majd otthon is tálalok. nem félek olyasmitől, hogy kitagadnak, vagy akármi, mert anyummal jó kapcsolatot ápolok, mindig kiáll mellettem.
szóval még készülök :D
á nehogy azt higgyétek h ritka a homofób lány!!!
sokkal gyakoribb, mint azt gondolnátok, és sokkal durvábban tud homofób lenni, mint egy fiú!! (tapasztalat!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!