Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a homoszexuálisok párkapcsolatáról?
Most tuti sokan le fognak pontozni, de én támogatom a kapcsolatukat noha jómagam heteró lány vagyok =)
Több meleg ismerősöm van, de ők mind az én korosztályom... viszont ismerek olyan párt, akik évek óta együtt vannak és el is jegyezték egymást annak ellenére, hogy nem házasodhatnak.
Nem gondolom, hogy "kicsapongnának", mert nekik nehezebb párt találni és ha megtalálják az igazit akkor megpróbálnak kitartani egymás mellett. Az említett párnak is vannak nehézségeik (anyagi, szülők ellenzik a kapcsolatot), de szeretik egymást és kitartóak.
Semmi bajom nincs velük, amíg: nem vesznek részt melegfelvonuláson, hogy márpedig ők jogokat akarnak, amíg a pasimra nem gerjednek, és amíg nem próbálnak erre buzdítani másokat.
Egyébként meg, ha boldgok és felvállalják, akkor csak örülök neki.
Mi a barátommal több, mint két éve vagyunk együtt. Már sikerült is összeköltözni!
Egyébként egyre több a meleg tartós kapcsolat. Azért érdekes a társadalom hozzá állása ehhez. Egyrészről sok helyen nem lehet felvállalni a dolgot, ezért úgy tűnik kevesen vagyunk. Sok ember fröcsög a melegekre, nem fogadja el a kapcsolataikat, nem tartja semmire azokat, mondván úgyse lesz tartós. De semmit nem tesznek meg azért, hogy melegként könnyű legyen kapcsolatban élni. Elég álszent dolog. Egyrészről sok helyről kapjuk az oltást, hogy nem tudtok kapcsolatban élni, de semmi támogatást se kapunk. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mintha valakit nem engedünk rajzolni, de bántjuk azért, mert nem rajzol. Lehet nem teljesen egyértelmű a példa, de arra szeretnék célozni, hogy sok helyen akadályba ütközik a meleg kapcsolatok, de egyre több az egymást szerető meleg pár, akik kitartanak egymás mellett. Talán a mostani generáció kezd rájönni arra, hogy melegként igenis van joga a párkapcsolathoz.
Egyébként nem értem, hogy az emberek mért nem akarnak kézen fogva sétáló férfiakat látni. Még az életbe nem láttam magukat nyíltan felvállaló melegeket az utcán. Akkor a heterók honnan tudják, hogy milyenek? A meleg felvonulást meg mellőzzük, mert a heterók is tudják, hogy az nem mutat se igaz, se helyes képet a melegekről, csak ezt a tényt szeretik háttérbe szorítani, mert kényelmes ezzel a témával érvelni a melegek ellen.
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!