Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell figyelnem egy japan fiunal? Mi az amiben kulonbozik egy magyartol? En nagyon szeretem es o is csak pl hogyha megyunk az utcan nem fogja meg a kezem nem csokol meg stb. Azt mondta azert mert a szulei se csinaljak ezt. Nem tudom mitevo legyek
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 11:22
11/13 anonim válasza:
Egy év után már nem nagyon fog változtatni szerintem...
12/13 anonim válasza:
Japán kultúra teljesen más mint az európai. Ott még kézfogás se nagyon van férfi-férfi részről. Itt nagyon ritka sőt nagyon nincs is példa rá, hogy kézenfogva menyjetek.
Olvas utána Japán kultúrák után.
13/13 anonim válasza:
Szerintem ez tök normális. Ez az érzelmi része a dolognak, nem a ribanckodás, meg a kifelé mutatom, h mekkora kan vagyok. Az a cigányoknál divat, meg a nigáknál. Hidd el a japánok is perverzek, sőt ők a legdurvábbak az ágyban, de ők inkább a másikkal akarják eltölteni az időt, megismerni, kihasználni az együtt töltött pillanatokat, és nem pedig nyálazni nonstop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!