Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell figyelnem egy japan fiunal? Mi az amiben kulonbozik egy magyartol? En nagyon szeretem es o is csak pl hogyha megyunk az utcan nem fogja meg a kezem nem csokol meg stb. Azt mondta azert mert a szulei se csinaljak ezt. Nem tudom mitevo legyek
Miben különbözik egy magyartól?
Azt hiszem a farka is kisebb lesz,de ez nem biztos.
Japánoknál tudtommal tényleg ez a szokás, a hazájukban elvileg meg sem fogják a lány kezét nehogy ez mást sértsen.
Ha szereted elfogadod... nem hiszem hogy ezzel kapcsolat elején tudsz tenni valamit, TALÁN majd idővel.
Nagyon ragaszkodnak a hagyományaikhoz, ne akard rögtön megváltoztatni, mert ha ő ebben nevelkedett ténylegesen neki sem olyan 1xű ez.
11:35-ös vagyok, egyébként engem is zavarna ez, nem tudnék így együtt lenni vele.
Attól függetlenül szerethet téged ugyanúgy.
Olyanokat hallottam még h a szilvesztert mindig szűkebb családi körben töltik mint más ünnepeket, ahova nem kívánatos személy egy barát vagy barátnő, szerintük legyen ő is a családjával... Persze ez lehet a te barátodéknál máshogy van...
Idővel próbálkozz megfogni a kezét vagy beszélni erről, de most még semmi képpen ne piszkáld ezzel szerintem.
1 éve vagytok együtt??
Bocsi ezt nem tudtam én azt hittem most jöttetek össze.
Akkor módosítanám a véleményemet, 1 év után ne várj változást..
Egyébként engem is érdekel ez a téma, nem mesélnél picit? :)
Szexuálisan sem lép? vagy ha otthon vagytok olyan mintha egy magyar fiúval lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!