Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák ráhangolodni és nem undorodni a nőkre vagy menjek orvoshoz? 20/f
Figyelt kérdés
Nem a szexel van a gond, hogy nem áll fel stb, hanem volt egy törés vagy inkább szar tapasztalat az életembe a volt barátnőm az oka..nem csalt meg csakhát szakítás után 3 nappal mással volt már és hát én megvertem mármint a barátnőmet (nagyon) amit egyébként nem is bánok:D de a "tanítás" szerint akit szeretünk nem ütjük meg, de hát én mocskosúl szerettem és igazából magamnak adtam egy pofont, de utánna meg akart veretni a férfi haverjaival akiket amúgy amikor rámjöttek megvertem 8 napon túl gyógyúló lett 1-nek és hát ügyem is lett belőlle...elég agresszív vagyok:/ m1 szóval most 3 nő akar tőlem valamit, és tényleg úgy játszok velük ahogy akarok 1 szó lenne és le is fektethetném őket ,de valamiért nem megy az jut eszembe , hogy a volt barátnőmet kúrja az a csávó akire leváltott már nincs vele de akkor is...és az jut eszembe, hogy ez is egy ku**va és csak azért akar velem lenni mert, hogy nőveljem az egóját elmondhatja magáról ,hogy kivel van stb és mindennap szar kedvem van..nem magányos vagyok hanem full depis feszült, dolgozok aztán irány a kondi terem ennyi..meg buli stb ott is jönnének a csajok de szó szerint le*om őket...csak a pia drog. Próbáltam megváltozni meg próbálok de nagyon nem akar menni...2012. nov. 7. 18:22
1/10 A kérdező kommentje:
nem a helyes írásom miatt:) bár az is szar tudom kösz.
2012. nov. 7. 18:23
2/10 anonim válasza:
Hangolódnék.
Érdekes probléma.Legyél sokat a társaságukban.
3/10 anonim válasza:
Csernus erre annyit mondana, hogy egy szánalmas p*cs vagy.
4/10 anonim válasza:
ha egy srác után sírok, engem sem érdekel többi
szóval az idő majd jót tesz, addig tombold ki magadból.
5/10 anonim válasza:
Éshát tudjuk, hogy Csernus Imre egy igen okos ember.
6/10 anonim válasza:
Nekem az is sok, hogy egy ilyen primitív, lecsúszott, iszákos-drogos, agresszív alakkal miért akarna egy nő együtt lenni... de, hogy egyből 3 is. Valami nagyon el van romolva ebben a világban. :D
A változás ott kezdődne, hogy belátod, hogy nem te vagy a világ közepe, és el kell viselni az olyan dolgokat, mint, hogy az exed mással jár, vagy mással szexel. Nem a konditól meg drogtól leszel erős, hanem attól, ha méltósággal kiállod az élet ütéseit, de ez neked egyelőre nem megy.
7/10 anonim válasza:
Blue Sock of Wisdom válaszán kívül jobbat én sem tudok írni!
8/10 anonim válasza:
remélem soha többé nem is fog felállni te nyomorék... szakítottatok és UTÁNA lefeküdt mással, erre te megvered? örülj, hogy nem jelentett fel... hülye f.asz, remélem beledöglesz a drogokba
9/10 anonim válasza:
Jaaaaj Gázsi, há' te aztán fírfi vagy! Ijjen shukár Pujáró Herczeget nem hódott még a GYK a hátán! Raj powa!
10/10 anonim válasza:
Hát figyelj kiscsávó! Nem minden nő egyforma! Érted? Lehet, hogy sok a ribanc, de ha esetleg "jobb minőségre" vágysz hogy úgy mondjam, akkor ismerkedj olyan helyen, ahol ilyenek vannak. Mert ha direkt ribancokkal ismerkedsz, akkor megint verekedés lesz a dologból. És változz meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!