Képes egyember ráhangolódni egy másik ember agyhullámaira?
Lehet, van két módja .Az emlékmegosztás és a tudatáthelyezés.
Az emlékmegosztás egy nagyon ritka dolog, nekem háromszor sikerült eddig.Kétszer álmomban, egyszer a valóságban.Mintha kicserélődtek volna egy másik emberrel a gondolataim, érzéseim,átéltem különféle emlékeit.
Vagy van a tudatáthelyezés, erre van egy agykontrollos gyakorlat is, nem tudom a gyakorlat módját, de az a lényeg, hogy a tudatunkat egy másik emberbe, vagy tárgyba, állatba "helyezzük", így információt szerezhetünk róla, akkor is, ha távol van és akár ismeretlen is lehet számunkra.
Küldök egy linket.Ez egy jó oldal, agykontroll esettanulmányok.Itt vannak jó fórumok, a tudatáthelyezéssel kapcsolatos kérdésedre itt bővebb választ kaphatsz, remélhetőleg.
A gyakorlat lényege nagyjából az, hogy megkapod egy idegen címét, plusz nevét, vagy szül, idejét és ezeknek alapján el tudod pontosan képzelni az illetőt és meg tudod mondani például, mik a betegségei, mit érez.Ha ezt így belefoglalod a kérdésedbe, tudni fogják, melyik gyakorlatra vagy kíváncsi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!