Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetseges hogy erzem egy...

Lehetseges hogy erzem egy masik ember rezgeseit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemtudom jo kategoriaba irtam e! Legyszives ne rohogjetek rajtam, magam sem tudom mi ez! Az egesz akkor kezdodott amikor a baratom mellettem aludt es horkolt! En gyengeden megsimogattam( jelezve hogy ennyhen szolva zavar), erre teljesen olyan volt mintha mobil telon fekudt volna ami rezeg! Tobbszor megsimiztem ( epp hogy hozza ertem, akkor ereztem), mire rajottem hogy belole jon a kulonos " rezges"! Annyiban hagytam a dolgot , de masnap este megint ereztem. O nem hiszem hogy hisz nekem, de hat ha egyszer erzem! Nagyon kulonos, neha erosebb , neha gyengebb! Ami meg erdekesebb, a falon is erzem! De nem mindig! Lehetseges ez???? Es mi ez??? Normalis valaszokat varok! ;)

2012. márc. 24. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
A horkoló ember rezeg attól, ahogyan jön ki belőle a levegő. Ez nem az energiarezgés. :D
2012. márc. 24. 13:42
 2/4 A kérdező kommentje:
De ugy mint egy mobil telo???? Es akkor is erzem ha ebren va.....:(((
2012. márc. 25. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:

A spiritualitás nem olyan egyszerű mint amilyennek tűnik, egy nagyon bonyolult összetett és hihetetlen dolog.

Tény hogy mindennek/mindenkinek van pozitív vagy negatív rezgése. Egy depressziós emberen érzed hogy nem túl jó társaság, amíg egy életerős vidám emberrel szívesen társalogsz. Igen, ezek rezgések, amik LÁTHATATLANOK, és fizikálisan ÉRINTHETETLENEK, a dolgok és az emberek rezgése csupán lelkileg érezhető. Onnan tudod eldönteni, hogy egy adott dolog/ember kellemes e, vagy sem.

Én nem vagyok "varázsló", de megtanítottak vizet tisztítani úgy hogy megváltozik a víz rezgése és semleges teljesen semmilyen íze lesz a víznek. Illetve ha valakivel egy jót beszélgetsz, megöleled, megpuszilod, vagy kedvesen megsimogatod mind mind tudatalatti pozitív rezgéseket adunk és kapunk a másiktól. De nem látjuk, és csak ott belül érezzük a lelkünkben.

Ha esetleg érdekel a téma tudok linkelni egy oldalt, sok mindenen elgondolkodtat. :)

18/L

2012. márc. 25. 12:08
 4/4 A kérdező kommentje:

De akkor mi az amit erzek??????? :()

Koszonom a valaszokat!:)

2012. márc. 26. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!