Lehetséges, hogy nekem ez a legelső életem? Milyen az ember, aki a legelső életét éli? Vagy még csak nagyon kevés volt neki?
Igen lehetséges.
Ahogy mindenki másnak is.
Privátban küldd el a születési dátumodat ha érdekel és segítek.
Namaste
Helló.
Szerintem az ember jelleme mutatja meg, kinek milyen fiatal a lelke. Minél erkölcsösebb/önzetlenebb valaki, annál "fejlettebb"/öregebb. Ez nem azt jelenti, hogy aki nagyon önző az értéktelenebb lenne...nem, ilyenről szó sincs, csupán nem élt még meg annyit, hogy észrevegye, az önzés a "rossz". :)
ui.: Namaste. Kíváncsi vagyok a segítségedre én is. Ha megengeded elküldöm én is a születési dátumomat neked. Jelezz ha oké. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Mivel a lélekvándorlásról van szó, ezért egyértelmű, hogy a lélek mutatja meg mennyire "öreg" valaki, hány életet élt. A lélekhez pedig egyetlen "tulajdonság" rendelhető...és ez a jellem. erkölcsösség az önzetlen/önzés mértékét mutatja meg. Ha valaki full önzetlen, azt jelenti, hogy egyenértékűnek tart mindent és mindenkit. Azaz mindenki érdekét egy szintre emeli, ezért önzetlen, és egyébként az igazi szeretetnek az alapja is ez. Amiben van ragaszkodás, az már vágyra és az pedig az önzésre vezethető vissza...a szeretetben pl nincs olyan, hogy "fáj"...az már nem szeretet. Nagyon mély és rejtett oldala van ennek az "ellentétpárnak", önző/önzetlen. Önzőnek könnyű leni, de önzetlennek...a legnehezebb a Földön...s pont ezért ez a lényeg, mert a lélek túl él, tehát egyértelmű, hogy fejlődik is...és mégis meddig? amíg el nem érte az önzetlen állapotot, és akkor jöhet e következő "szint". Ehhez vannak segítségek különben, el sem hinnéd, hogy mennyi minden összefügg a világban...:P
üdv
25/F
LastOne.Left
nos erre egy mondás ha nem haragszol...:)
Az ördög legnagyobb trükkje az volt, hogy elhitette, nem létezik. :)
ui.:minden ember önző...de van akinek akad elég lelki ereje, érettsége, ami a lelke "korából" adódik ugye, hogy felülkerekedjen cselekedeteiben ezen az önzésen, és egy idő után, ha folyamatosan figyeli magát az ember, akkor az önző gondolatok helyett, az önzetlen vesz át a helyet. :) Nevezhetjük ezt a harcot az emberben, Isten és Sátán harcának. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!